Rus geliştiriciler, “Ölümsüz: Eski Rus Masalları” kart oyununun oynanışını ve ana karakterlerini tanıttı

Rus geliştiriciler, “Ölümsüz: Eski Rus Masalları” kart oyununun oynanışını ve ana karakterlerini tanıttı

Roman Papsuev’in “Eski Rus Masalları” evrenine dayanan ilk oyun “Ölümsüz. Eski Rus Masalları” adını taşıyordu. 1C Game Studio’nun duyurusuna ithafen, oyunun ana karakterlerini tanıtan bir tanıtım videosu yayınlandı.

Oyundaki karakterler, savaş sırasında yardım için büyükanne çıkaran güçlü element büyücüsü Akıllı Vasilisa ve hazine avcısı, hızlı ve kurnaz Barbar-Krasu gibi karakterler içeriyor. Tılsımlı bir orak ve baltaya sahip olan Barbar-Krasu.

Tanıtım videosundan sonra, “Oyunla Tanışma” serisinin ilk videosu yayınlandı, yaratıcılar oyunları hakkında detayları açıkladılar. Toplamda yedi video yayınlanması planlanıyor, geliştiriciler oyunculuk, oyun dünyası, karakterler ve proje oluşturma süreci hakkında bilgi verecekler.

İlk video kartlara ve destenin yönetimine adanmıştır. İzleyiciler oyunun oynanış özellikleri hakkında bilgi edinebilir, karakterlerin yeteneklerini görebilir ve oyunun olası stratejilerini değerlendirebilirler. Bu video, oyuncuların oyun sırasında kartlarla nasıl etkileşimde bulunacaklarını anlamalarını sağlar.

“Ölümsüz. Eski Rus Masalları”, oyuncuların Koschei the Immortal’ı yenmek ve kötülüğü yenmek için bir deste toplamaları gereken bir kart roguelike oyunudur. Oyunun çıkış tarihi 2024 olarak planlanmıştır.