Rus oyunu “Smuta” ‘nın Cyberia Nova’dan beta sürümü yayınlandı

Rus oyunu “Smuta” ‘nın Cyberia Nova’dan beta sürümü yayınlandı

Rus stüdyo Cyberia Nova Smuta adlı gelecek RPG aksiyon oyunlarının deneme sürümünü “Smutnoe Vremya” adı altında yayınladı. Bu eğitim modunda, oyuncular ana karakterle birlikte 17. yüzyıl Moskova’sını ziyaret edebilecek, o dönemin günlük yaşamını görecek ve tarihçi Klim Zhukov’un yorumları eşliğinde Rus Çarlığı’nın başkentinin nasıl yaşadığını öğrenecek ve seyahatin sonunda bilgilerini sınayacaklar.

Oyunun deneme sürümü VKPlay platformunda mevcut ve 11.4 GB boyutundadır. “Smuta”nın tam sürümü 4 Nisan’da piyasaya çıkacak.

«Smutnoe Vremya» – Bu tarih bazlı oyun eğitim materyali, “Smuta” oyununa dayanıyor. XVII. yüzyılın başındaki Moskova atmosferine dalmış olacaksınız. Sizi boyar evleri ve ahşap kaldırımlar, Semiveraya Kulesi ve Chertolskiye Kapıları, Streltsy Mahallesi ve Kolymazhny Dvora bekliyor olacak. Evlerin nasıl inşa edildiğini, ne yendiklerini içtiklerini, nasıl mektup yazdıklarını, safkan bir atın ne kadar tuttuğunu ve daha fazlasını öğreneceksiniz.

Özellikler:
“Smutnoe Vremya” oyunu, XVII. yüzyılın başındaki Moskova’nın adetleri ve yaşam tarzını eğlenceli bir şekilde keşfetmenize olanak tanır.
Oyunumuz tarih kitaplarınızı değiştirmez. Ancak, onlarda anlatılanları kendi gözlerinizle görmek için size fırsat sunar.
O dönemin kostümleri, silahları ve binaları dikkatlice yeniden oluşturulmuştur.
Oyunda ölümcül çatışmalar yok. Hatta öğrenciler bile oynayabilir.
Gezinti sırasında size eşlik edecek benzersiz rehberimiz olacak!
Oyunun sonunda, materyali öğrenme sınavı sizi bekliyor olacak.