Russell Crowe, “Robin Hood” filminin çekimlerinde iki bacağını da kırdı, ancak bunun 10 yıl sonra farkına vardı

Russell Crowe, “Robin Hood” filminin çekimlerinde iki bacağını da kırdı, ancak bunun 10 yıl sonra farkına vardı


Dün, People dergisinde aktris Russell Crowe ile yapılan ve onun hayatından bazı ilginç hikayeler paylaştığı bir röportaj gerçekleşti. Aktör, Robin Hood filminin çekimleri hakkında biraz konuşmaya karar verdi: söylediğine göre, bu kariyeri boyunca en zorlu çekimlerden biriydi. Özellikle, çekim sırasında başına gelen bir olay yüzünden:

“Kale kafesinden düz ve düzensiz bir zemine atlamam gerekiyordu. Toprağı hazırlamamız gerekiyordu Ancak, ekip gecenin kararmasına acele ediyordu. Yüzlerce figüran, uçan oklar ve kaleyi yakıp yakan ateş tencereleri vardı, vazgeçmek istemedim. Atlarken, ‘Bu acı verici olacak’ dedim kendi kendime. Yumuşak bir iniş yapabilmek için topuklarımdan zeminin düzensizliğini hissettim. Bu tüm vücudumu delen bir elektrik çarpmasına benziyordu.

Büyük bir film çekiyorduk, bu yüzden ağrıya katlanmak zorundaydık, ama son çalışma ayı çok zordu. Basit yürüyüşün bile bir problem haline geldiği birkaç hafta geçirdim. Sakatlığı yapımcılarla hiç tartışmadım, izin almadım, sadece işimi yapmaya devam ettim.” – dedi aktör

Aktörün her iki bacağını da bu şekilde kırdığı o anı 10 yıl sonra ayak ağrıları yüzünden bir doktora gitmesiyle öğrendi. Doktor gerçekte uzun zaman önce iyileşmiş kırıkların izlerini gördüğünde aktöre bildirdi.

“Sanırım iki kırık bacağımı kapatmış bir filmi bitirdim. Ve hepsi sanat için. Hiç alçı, atel veya ağrı kesici almadım. Sadece çalıştım ve zamanla iyileştim.” – şeklinde özetledi aktör

Ancak, Robin Hood çekimleri aktör için iz bırakmadı – ondan sonra, aktörlük kariyerinde iki yıllık bir mola aldı.