Russian Gothic Geliştiricileri Proje Hakkında Yeni Bilgiler Açıkladılar

Russian Gothic Geliştiricileri Proje Hakkında Yeni Bilgiler Açıkladılar

Dar çevrelerde tanınan Grayshaft projesi, şubat ayının başından beri sessizlik içindeydi. Yeni bilgiler gelmiyordu, geliştiriciler şüpheli bir şekilde sessizdi. Ama endişelenmeye gerek yok çünkü proje yaratıcıları yerli bir RPG’nin geliştirilmesi hakkında yeni bilgiler verdi. Ama her şey sırasıyla.

Geliştiricilerin bildirdiğine göre, oyun dünyası üzerinde çalışma %90 tamamlandı. Geriye kalan %10 ise cilalama ve oyundaki iç mekanların, küçük sahnelerin ve bazı nesnelerin taşınmasının bitirilmesi gibi detayların yapılmasıdır.

Yaratıklar hakkında bilgiler verilen bestiyaryum çalışması da (modeller, mantık, ses, envanter, istatistikler dahil olmak üzere) neredeyse tamamlandı. Tüm temel düşman setleri tamamlandı sadece birkaç canavar kaldı.

Ayrıca karakter ilerleme süreci de tamamlandı: aktif savaş yeteneklerinden, yiyecek, silah ve zırh üretiminin pasif yeteneklerine kadar. Ayrıca, kahramanın üç yetenek dalı tamamen bitirildi ve klasik sihirin eşdeğeri olan antik bilgi dalı da tamamlandı.

Görevler açısından (hem ana görevler hem de yan görevler) çalışmalar devam ediyor ve geliştiricilere göre büyük bir kısmı zaten tamamlandı. Proje yaratıcılarının bu alanda yapması gereken işin yaklaşık üçte birini tamamlamak kaldı.

Oyunun hazır kısmı da ele alındı – diğer oyun aktiviteleri, kaynak toplama, hırsızlık, balık tutma, pişirme vb. Geliştiriciler, her şeyin ötesinde, “Ranta” adında bir oyun hakkında ilginç bir bilgi verdi. Hareket noktalarına göre, bu, takım armwrestling yarışmasının bir tür benzeri olacak.

Ses tasarımı açısından büyük bir iş yapıldı. Ana parça hazır (lokasyon başına 4), arayüz sesleri ve arayüz kendisi güncellendi.

Hareket Yakalama teknolojisi hakkında geniş bir bilgi verildi. Bu sayede tüm silah türleri için birçok ölümcül dövüşün yanı sıra NPC’ler için animasyonlar kaydedildi. NPC’ler artık sadece oturup ufak aktivitelerle uğraşmıyor, aynı zamanda yıkıyor, yıkıyor, çalışıyor, tuvalete gidiyor vs. Şu anda cutscene animasyonları kaydedilmekte.

Her şeyin ötesinde, geliştiricilerden biri oyunun SteamDeck’te test edileceğine işaret etti.

Oyunun çıkış tarihi henüz duyurulmadı, kendi oyunlarının ertelenmesini önlemek ve oyunlarının çıkış tarihini duyurmak için çıkış tarihini yayınlamaya yöneliyorlar.