Russo Kardeşler, Robert Downey Jr.’ın MCU’da Demir Adam rolüne geri dönebileceğini hayal edemiyorlar

Russo Kardeşler, Robert Downey Jr.’ın MCU’da Demir Adam rolüne geri dönebileceğini hayal edemiyorlar

Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni’ndeki Demir Adam rolünü yeniden oynama isteğini belirtti. Milyarder hayırseveri tekrar canlandırmaktan hoşlanan sahibi olsa da, “Avengers: Endgame” yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, daha çok Russo kardeşler olarak bilinir, Tony Stark’ın MCU’ya geri dönme olasılığında emin değiller.

GamesRadar’a verdiği röportajda, Russo kardeşler, Sands Uluslararası Film Festivali’nde yaptıkları konuşmada, Downey’in süper kahraman franchise’ına geri dönme olasılığına ilişkin yorumlarını anlamadıklarını belirttiler.

Bunu nasıl yapacaklarını hayal edemiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izleneceğini bilmiyorum. Biz bu kitabı kapattık, bu yüzden onların nasıl tekrar açacaklarını düşünmeleri gerekecek.

Marvel Stüdyolarının, Downey’i ve orijinal “Avengers” filminin oyuncularını yeni bir film için geri getirme olasılığını değerlendirdiği söylentileri ilk kez Kasım ayında Variety dergisinde ortaya çıktı. “Avengers: Endgame”, önceden ölen (ya da “ayrılmış”) Marvel kahramanlarının geri dönüşünün parlak bir örneği olmasına rağmen, Marvel’ın başkanı Kevin Feige, Iron Man’in geri dönüşü hakkında düşünmediklerini açıkladı. Feige, Vanity Fair’e verdiği röportajda, Marvel Stüdyolarının Tony Stark’ın duygusal bir şekilde zirveye çıkan ölümünü asla “büyülü bir şekilde iptal etmeyeceklerini” belirtti.