Rusya’da Fallout Dizisi, The Last of Us, “Arkane” ve “Cyberpunk”ı Geride Bırakarak En Popüler Oyun Uyarlaması Haline Geldi.

Rusya’da Fallout Dizisi, The Last of Us, “Arkane” ve “Cyberpunk”ı Geride Bırakarak En Popüler Oyun Uyarlaması Haline Geldi.

Son zamanlarda yayınlanan Fallout’un kült oyun evreni üzerine yapılan dizi, Batı kullanıcılarında büyük ilgi görüyor. Dizi harika dereceler elde ediyor ve milyonlarca Fallout oyuncusunu, Fallout: New Vegas, Fallout 4, Fallout 76 ve diğer bölümlere geri getiriyor. Anlaşıldığı kadarıyla, yerli alanda da bu seriyi ve post-apokaliptik ortamı seviyorlar. Fallout dizisi Rusya’da resmi olarak en popüler oyun uyarlaması haline geldi.

Fallout’un Rusya’daki başarısı, son zamanlarda online film platformu “Kinopoisk Pro Endeksi” tarafından yapılan rapor sayesinde ortaya çıktı. Elde edilen verilere göre, dizinin prömiyerinden bu yana izleyici kitlesi sürekli büyüyor. “Kinopoisk” izleyicinin ilgisini değerlendirme sistemine göre, film uyarlaması 287 puan aldı ve platformdaki geçen haftanın en popüler ikinci dizisi haline geldi.

Bu gösterge, şimdiye kadar çıkan tüm oyun uyarlamaları içinde Fallout dizisini en popüler yapan şeydir. Dizi, geçen yıl yankı uyandıran The Last of Us’u ve hatta yüksek puan alan çizgi dizi “Arkane”ı geride bırakıyor.

Rusya’da oyun uyarlamalarının genel popülerlik sıralaması şöyle:

  1. Fallout — 287 puan
  2. The Last of Us — 169 puan
  3. “DOTA: Ejderhanın Kanı” — 76 puan
  4. “Arkane” — 51 puan
  5. “Cyberpunk: Sınırda Koşanlar” — 42 puan