Saber Interactive, Embracer’dan ayrılsa da tüm mevcut projeler üzerinde çalışmaya devam edecek

Saber Interactive, Embracer’dan ayrılsa da tüm mevcut projeler üzerinde çalışmaya devam edecek

Saber Interactive’in Operasyon Direktörü Tim Willits, şirkette geliştirilen oyunların durumu hakkında açıklamalarda bulunmaya karar verdi ve Embracer Group ile ayrılmanın ardından daha önce duyurulan tüm projelerin devam edeceğini doğruladı. Özellikle, Warhammer 40,000: Space Marine 2, John Carpenter’s Toxic Commando ve Jurassic Park: Survival gibi oyunlardan bahsediliyor.

Dün Saber Interactive ve Embracer Group, ayrılıklarını duyurdular. Bu haber hemen birçok projenin geleceği konusunda endişe ve heyecan uyandırdı, özellikle de yukarıda bahsedilen üç proje için.

Willits sorular altında durumu açıklamaya karar verdi: “Saber, Embracer’dan ayrıldığı için, daha önce duyurulan projelerimizin durumu hakkında birçok soru aldım. Warhammer 40,000: Space Marine 2, John Carpenter’s Toxic Commando ve Jurassic Park: Survival gibi birkaç oyun üzerinde hala çalışıyoruz ve bu oyunlardan çok heyecanlıyız ve herkese daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz”.

Mesajda yalnızca zaten bildiğimiz oyunlardan bahsedilmektedir, bu nedenle henüz duyurulmamış projelerin feda edilip edilmediği bilinmemektedir. Ne de olsa, Embracer ile genellikle yaşanan diğer tüm haberlerle karşılaştırıldığında en azından iyi bir haberdir.