Sahte Cyberpunk 2077 Beta Katılım E-Postalarından Uzak Durun

Sahte Cyberpunk 2077 Beta Katılım E-Postalarından Uzak Durun

CD Projekt RED, bu e-postalar hakkında uyarısını Twitter üzerinden gerçekleştirdi. Hem oyuncuları hem de içerik oluşturuculara paylaştığı gönderide, stüdyonun “reklam ajanları” gibi üçüncü bir tarafla hiçbir zaman iletişim kurmayacağını söyledi. CDPR’nin sizinle iletişime geçmesi halinde her zaman resmi cdprojektred.com e-posta adresi üzerinden olacağını bildirdi.

Bu sahte e-postaların alıcılardan, olası banka bilgilerinden, sosyal güvenlik numaralarından ve bir şekilde finansal veya sosyal sorunlara neden olabilecek hassas bilgileri aldığı düşünülüyor. Bu da bu konuyu daha da önemli hale getiriyor. Gelen e-postalarda yazılanları kabul etmeyin veya size gönderdikleri herhangi bir şeye tıklamayın.

Sahte Cyberpunk 2077 beta e-postaları normalde Apple, Amazon veya yakın zamanda satın aldığınız başka bir kaynaktan gelmiş gibi görünen grafikler kullanan dolandırıcılar bu yöntemle kullanıcıların hassas bilgilerini elde etmeye çalışıyor.

CD Projekt RED, oyunun piyasaya sürülmesinden önce bir Cyberpunk 2077 betası olmayacağını açık zaten belirtmişti. Bu durum özellikle çevrimiçi oyunlar dışında daha önce hiçbir oyun için beta sürümü yayınlanmamasıyla zaten kendini kanıtlıyor.

Cyberpunk 2077’nin çok oyunculu moda sahip olacağı ilan edilmesine rağmen, bu mod koronavirüs nedeniyle bilinmeyen bir tarihe kadar ertelendi. Bu nedenle Cyberpunk 2077 beta sürümü ile ilgili gelen e-postalar ne sunarsa sunsun, kesinlikle gerçek değil.

Her iki durumda da CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 hakkında bizi uyardığı için cdprojektred.com'dan oyuna erken erişim içerikli bir e-posta alırsanız, bu e-postayı da görmezden gelin. Cyberpunk 2077, Xbox One, Playstation 4 ve PC için 19 Kasım'da piyasaya sürülecek ve gelecek nesil sürümleri daha sonra gelecek.