Sam Lake, Hideo Kojima’nın stüdyosunu ziyaret etti

Sam Lake, Hideo Kojima’nın stüdyosunu ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde, efsanevi Japon oyun geliştiricisi Metal Gear ve Death Stranding’in yaratıcısı Hideo Kojima’nın stüdyosuna önemli konuklar geldi, ancak ziyaretlerinin amacı henüz açıklanmadı. Kojima Productions stüdyosunu ziyaret eden konuklardan biri efsanevi oyun geliştirici Sam Lake oldu – Remedy Entertainment’ın Alan Wake, Max Payne ve Control gibi başarılı serilerinin yaratıcısı.

Kojima, sosyal medyada Sam Lake ile birkaç fotoğraf paylaştı ve bu fotoğraflardan birinde Sam’ın Death Stranding 2: On the Beach videosunu izlediği görülüyor.

İkinci konuk Kim Hyun Tae oldu, Stellar Blade projesinin yönetmeni. Ve yine birlikte fotoğraf çektirdiler. Kojima Productions’ın bir diğer konuğu Takashi Yamazaki ise artık “Godzilla: Minus One” filminin yönetmeni olarak tanınıyor.

Kojima Productions ziyaretinin sebebi henüz açıklanmış olmasa da, ana teori, Death Stranding 2: On The Beach (veya belki de OD) oyununda karakter olarak yer alabilecekleri yönünde. Çünkü benzer bir durum ilk oyunla da yaşanmıştı.

Şu anda Hideo Kojima, PS5 için Death Stranding 2: On the Beach ve Xbox için “OD” gibi iki büyük projede çalışıyor.