Sanatçı, Elden Ring’in yeni patronu Messmer için inanılmaz bir portre yarattı

Sanatçı, Elden Ring’in yeni patronu Messmer için inanılmaz bir portre yarattı

Elden Ring: Shadow or the Erdtree fragmanının sunumu, yeni kampanya hakkında daha fazla cevap verdiği kadar soruları da ortaya çıkardı. Ancak videoda gösterilen birçok detay arasında en çok dikkat çeken şey: Mesmer Cepesh. Ve onuruna bir sanatçı, yeni patronumuzun inanılmaz portresini paylaştı.

X sitesinde “eldrtchmoon” kullanıcısı tarafından oluşturulan çalışma, zaten 309.000’den fazla görüntüleme aldı ve kötü karakterin doğru adaptasyonu sayesinde ün kazandı. Rönesans tarzında yapılan portrede, sanatçı Mesmer’ı, bir mızrak tutarken ve Berserk mangasındaki Grunbeld miğferini hatırlatan bir miğfer içinde tasvir etti.

Mesmer’ın hikayesi hakkında çok az bilgi mevcut. Sadece bazı detaylar, kırmızı yılanlarla ilişkili olması nedeniyle Radagon ile benzerlik gösterdiğini ve Raikard ile bağlantısını göstermektedir. Ayrıca, Hidetaka Miyazaki, Cepesh’e karşı mücadelenin Malenia ve Radagon seviyesinde olacağını zaten doğruladı.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree, 21 Haziran’da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC için piyasaya çıkacak. DLC zaten Steam’de 2.399 ruble fiyatıyla ön siparişe açık.