Sanatçılar Warner Bros’a “Geleceğin Batman’i” adlı projelerini sundular – şirket etkilenmiş ve projeyi onaylayabilir

Sanatçılar Warner Bros’a “Geleceğin Batman’i” adlı projelerini sundular – şirket etkilenmiş ve projeyi onaylayabilir

Юки Демерс, Netflix‘ten eski bir sanat yönetmeni, aynı zamanda Örümcek Adam: Örümcek Evreninde ve Örümcek Adam: Evrenin Örgüsü üzerinde çalışmıştı ve ve birkaç ay önce Warner Bros. şirketine gelecek bir Future Batman projesi konusunda kendisinin ve meslektaşı Patrick Harpin‘in bir konsept sunduğunu açıkladı.

Onlara göre, başlangıçta şirket bu fikri oldukça soğuk karşıladı: film yayıncısı onlara “Gelecek Batman projesini hiçbir şekilde yayınlama şansı olmadığını” söyledi. Ancak yaratıcılar pes etmedi ve tekrar Warner Bros.’a başvurdular: hatta şirkete bir animasyon filmi yapma konusunda ayrıntılı bir plan sundular.

Warner Bros. Demers ve Harpin’in kararlılığından çok etkilendi: onların sözlerine göre, şimdi “asla” kelimesi “belki” ile değişti. Şimdi yazarlar bu projeyi tartışmak için James Gunn ile görüşmeyi umuyorlar. Toplantı gerçekleşip sonuçlanacak mı, bilinmiyor, ancak yazarlar muhtemelen oldukça olumlu bir sonuç bekliyorlar, kullanıcılarla bu bilgiyi paylaşmaya karar verdikleri için.

Warner Bros. ve James Gunn’a projeye olan ilgilerini göstermek için yaratıcılar, gelecekteki animasyon filminin nasıl olduğunu bazı konsept sanatlarıyla paylaştılar. Demers ve Harpin, Future Batman’ın vizyonlarını beğendilerse bu haberi paylaşmalarını istiyorlar, böylece projenin Warner Bros.’dan yeşil ışık alması daha olası olacak.

Future Batman’de Terry McGinnis, Bruce Wayne’in emekli olduktan sonra Gotham’ın savunucusu haline geliyor. Bir konsept sanatında, Batman’ın peşindeki Ink adındaki bir süper kötü karakter görünüyor, sıvıya dönüşebilen bir süper kötü.