Santa Monica, God of War Ragnarok’un final patronu Valhalla’nın nasıl ortaya çıktığını anlattı

Santa Monica, God of War Ragnarok’un final patronu Valhalla’nın nasıl ortaya çıktığını anlattı

Kratos, geçmişinin hayaletleriyle buluşmak için ücretsiz genişleme paketi God of War Ragnarok’ta Valhalla’ya gidiyor. Hikaye bu sır perdesi etrafında dönüyor: Sparta’lıyı bu deneyimlere katılmaya davet eden ve tekrar tekrar arayışa çıkarırken bu döngülere katılmak için kim? Santa Monica, bu buluşmayı nasıl özel hale getirebildiklerini açıkladı.

Eğer DLC’yi henüz oynamadıysanız, metinde ve videoda spoilerlar olabilir, bu konuda dikkatli olun!

God of War Ragnarok’ta nihayet Norveç savaş tanrısı – Tyr ortaya çıktı. Temel oyunun bir parçası olarak Kratos’un planlarını gözetleyen Odin’in daha çok “yardımcısı” olduğu bir durumda Tyr, Valhalla’da tanrıların karşılaşması nihayet gerçekleşti.

Santa Monica temsilcilerine göre, bu tanrıların çatışması temel oyun yaratıldığından beri dikkatlice düşünülmüştü. Tyr’ın farklı topraklara seyahat ettiğini ve savaş sanatı konusunda her şeyi bildiğini göstermek için değişik ekipmanlarla gerçekleştirdiği performansları görebileceğiniz video aşağıda yer almaktadır:

Oyunun yapımcıları ilginç bir not yaptılar: Bu, Kratos’un savaş tanrısıyla karşılaştığı ikinci kez. İlk kez bu, 2005 yılında, Ares’in klasik serinin bir parçası olarak Spartan’a hedef olduğu zamandı.