Sea of ​​Thieves 4. Sezon Perşembe Günü Geliyor

Sea of ​​Thieves 4. Sezon Perşembe Günü Geliyor

Sea of ​​Thieves, 23 Eylül Perşembe günü, 4. Sezon'un gelişiyle birlikte bol miktarda içerik güncellemesi (yarr harr harr!) yapacak. Ganimetleri güvenli bir şekilde saklamak için batık merfolk tüzüklerini kullanabilir ve çalınmaması için merfolk'u yüzey sularına geri almak için kullanabilirsiniz! Yeni hazinelere ve ödüllere, yeni övgülere ve bazı tatlı mercan malzemelerine götüren kabuklu mesaj şişeleri de dahil olmak üzere çok daha fazlası var.

Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından 20 Mart 2018 tarihinde Xbox One, PC, Xbox X ve S Serisi için yayınlanan korsan temalı aksiyon macera temalı oyunun 4. sezonu duyuruldu. 23 Eylül'de yayınlanacak olan 4. sezon için geliştirici ekip kısa bir fragman yayınladı. 

Sea of Thieves'in 3. sezonunda kaptan Jack Sparrow ile Karayip Korsanları temalı bir hikayede oynamıştık. 4. sezonda ise diğer diğer sezonlarda olduğu gibi denizin üstünün aksine yeni maceramıza denizin altında devam edeceğiz. Sea of Thieves sezonları ücretsiz ve ücretli bir sürüm içeren Plunder Pass ile birlikte geliyor. Ücretli versiyonda genellikle geminiz için yeni bir boya, yeni kıyafetler ve kozmetikler içerecek. Sea of Thieves'in dördüncü sezonu 23 Eylül'de yayınlanacak ve yaklaşık 3 ay süreceği duyuruldu.