Sea of Thieves, PlayStation 5 kullanıcıları arasında popülerliğini kazanıyor gibi görünüyor.

Sea of Thieves, PlayStation 5 kullanıcıları arasında popülerliğini kazanıyor gibi görünüyor.

Farklı söylentilerin ardından Microsoft şirketi, Hi-Fi Rush ve Sea of Thieves’in PS5 için çıkışını doğruladı. Bu duyuru, çok oyunculu korsan sandbox oyununu daha geniş bir oyuncu kitlesine sunmayı vaat ediyordu ve görünüşe göre şu anda Microsoft’un lehine çalışıyor.

Oyun bu ay çıkmayacak olmasına rağmen, şimdiden perspektiflerini gösterdi ve hem ABD’de hem de Avrupa’da bazı ülkelerde en çok ön sipariş verilen oyun oldu.

Belirtilmelidir ki ilk sırada premium sürümü bulunmaktadır. Temel oyun 40 dolar ve Dragon’s Dogma 2’den hemen sonra 5. sırada yer almaktadır. Bu versiyonun PlayStation için benzersiz olduğu ve oyuna ilk kez tanışacak oyuncuları çekeceği görünüyor.

Bu arada, PlayStation’ın uzun zamandır beklenen özel oyunu Rise of the Ronin, listede çok daha aşağıda bulunmaktadır. Benzer şekilde, Sony’nin kendi MLB The Show franchise’ı, Sea of Thieves’den ön sipariş sayısında geride kalmaktadır.

Sea of Thieves, 30 Nisan’da PlayStation konsolları için piyasaya sürülecek. Bu, oyunun çıkışına göre Rise of the Ronin’den daha uzak olmasına rağmen mevcut konumunu oldukça etkileyici kılmaktadır.

Genel olarak, Xbox’un PlayStation’a özel oyunları taşıma stratejisi şimdilik işe yarıyor gibi görünüyor. Ayrıca bu, Rare için büyük bir zafer, çünkü Sea of Thieves bir sonraki ay daha geniş bir izleyici kitlesi kazanacak.