Secret of Mana Sistem Gereksinimleri

Secret of Mana Sistem Gereksinimleri

Secret of Mana

Secret of Mana

Bu, Kuzey Amerika’da Final Fantasy Adventure olarak ve Avrupa’da Mystic Quest olarak çıkarılan 1991 oyunu Seiken Densetsu’nun devamı ve Final Fantasy serisi yerine Mana serisinin bir parçası olarak çıkan ilk Seiken Densetsu oyunuydu. Yüksek bir fantezi evrenin içinde yer alan oyun, bir imparatorluğun eski bir uçan kalenin gücü ile dünyayı fethetmesini önlemeye çalışan üç kahramana odaklanıyor. Oyun, parlak renkli grafikleri, geniş planı, Zil Komutu menü sistemi ve yenilikçi gerçek zamanlı savaş sistemi ile büyük övgü aldı. Eleştirmenler ayrıca Hiroki Kikuta‘nın soundtrack’ini ve bilgisayar kontrolündeki müttefikler için özelleştirilebilir yapay zeka (AI) ayarlarını övdü.

16 bitlik çağın diğer birçok rol yapma oyunu gibi Secret of Mana, oyuncu karakterlerinin arazide gezinip düşmanca yaratıklarla savaştığı yukarıdan aşağıya bir perspektif görüntüler sunan oyundur. Oyun üç karakterden oluşuyor: ilk Kuzey Amerika ve Avrupa yayınlarının dışında; Randi, Primm ve Popoi adında kahraman, kız ve peri. Oyuncu her karakteri istediği zaman kontrol etmeyi seçebilir; hangi karakter o anda seçilmişse, diğer iki yoldaş da yapay zeka ile kontrol edilir. Oyun, Super NES konsolu için Super Multitap aksesuarı tarafından mümkün olan en fazla üç oyuncu tarafından eşzamanlı olarak oynatılabilir. Oyunun Sanal Konsolu sürümü, ek GameCube denetleyicileri veya Klasik Denetleyiciler aracılığıyla üç oyunculu oynamayı destekler.

Nintendo Switch için 1 Haziran 2017’de Seiken Densetsu Koleksiyonunun bir parçası olarak Final Fantasy Adventure ve Seiken Densetsu 3 bağlantı portları ile birlikte yeniden piyasaya çıktı. Oyun, 29 Eylül 2017’de Super NES Classic Edition’da yer alan oyunlardan biri olarak piyasaya çıktı. Ağustos 2017’de PlayStation 4, PlayStation Vita ve Microsoft Windows için oyunun 3D yeniden şekillendirilmesi ilan edildi ve 15 Şubat 2018’de piyasaya çıktı.

Secret of Mana Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit)
 – İşlemci: INTEL Core i3 2.4GHz
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: GeForce GT730 / RADEON R7 240
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 11 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bit)
 – İşlemci: INTEL Core i5 2.00GHz
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: GeForce GTX 750 / RADEON R7 260X
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 11 GB kullanılabilir alan