Seksi ana karakteri olan dinamik aksiyon Stellar Blade altın madalyonunu aldı

Seksi ana karakteri olan dinamik aksiyon Stellar Blade altın madalyonunu aldı

Son birkaç yıldır Batılı geliştiriciler tarafından agresif bir şekilde teşvik edilen modern oyun trendlerine karşı, bu ay Koreli geliştiricilerden Stellar Blade’in piyasaya sürülmesi bekleniyor. Shift Up stüdyosundan gelen proje, görkemli bir aksiyon ve gerçekten güzel kadın karakterlerle “muhteşem formlar” vaat ediyor. Proje yazarları sosyal medyada, piyasaya sürme tarihinde erteleme olmayacağını ve Stellar Blade’in resmen “altına gittiğini” açıkladı.

Shift Up stüdyosunda belirtildiği gibi, bugün Stellar Blade’in geliştirilmesi tamamlandı. Ekip, tüm planlanan fonksiyonları uyguladı ve son cilayı yaptı. Çıkışta oyun, Rusça dahil olmak üzere birkaç dil desteği alacak ve üç farklı görüntü kalitesi moduna sahip olacak.

Stellar Blade’i duyurduğumuzdan bu yana 5 yıl geçti ve geliştirme sürecini tamamladık.

— Game Director Kim Hyun Tae söyledi.

Aksiyonun çıkış gününden hemen önce, geliştiriciler dinlenmek için kısa bir tatil planlıyor. Bununla birlikte, Stellar Blade’in ilk gününde bazı güncellemeler içeren bir yama yayınlanacak. Çıkıştan sonra yazarlar, oyuncuların geri bildirimlerini takip edeceklerini ve gerektiğinde düzeltmeler içeren yamaları yayınlayacaklarını vaat ediyor. Şu anda Stellar Blade için sadece içerik güncellemeleri planlanmış durumda, bu güncellemeler ana karakter için yeni kostümler ve “New Game+” modunu içerecek.

Stellar Blade’in PS5 için 26 Nisan’da piyasaya sürülmesi planlanıyor, ardından oyunun PC’ye de ulaşacağı vaat ediliyor. Hatırlatmak gerekirse, daha önce oyun içindeki kadın karakterlerin görünümüyle ilgili eleştirilere Game Director Kim Hyun Tae tarafından yorum yapılmıştı.