Serinin en iyi oyunu! Gazeteciler Like A Dragon: Infinite Wealth’i yüksek puan verdi.

Serinin en iyi oyunu! Gazeteciler Like A Dragon: Infinite Wealth’i yüksek puan verdi.

Файтинг oyunu Tekken 8’in final incelemelerinin ardından, 25 Ocak’ta PC ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek olan Like A Dragon: Infinite Wealth adlı başka bir Japon oyununun puanları geldi.

Geliştiriciler, yeni oyuna yüksek puanlar verdi – Metacritic’te orta puan 30 inceleme üzerinden 91’e ulaştı. OpenCritic’te de durum neredeyse aynı – 52 inceleme sonucunda 90 puan ve oynanmaya değerlik 100%. Oyun kusurlardan yoksun değil, ancak avantajları kolaylıkla onları gölgede bırakıyor.

İncelemelere göz atacak olursak:

Spoiler

Like a Dragon: Infinite Wealth – fantastik savaş sistemi, büyüleyici hikayesi ve zaman zaman eğlenceli hikayesi ile harika bir rol yapma oyunudur, ancak anlatımının yavaşlığı ve ağırlıkla nostaljik dokunuşları onu biraz eksiye götürüyor.

Like a Dragon: Infinite Wealth – bunun, Like a Dragon serisinin zaferi ve onurlu bir devamı olduğunu söyleyebiliriz. RGG stüdyosunun önceki oyundaki oynanış mekaniğini neredeyse her yönden geliştirmeyi başardı ve aynı zamanda seri kalitesini ve eğlenceli doğasını korudu. Oyun kusurlardan yoksun değil, ancak onları avantajlar gölgede bırakmakta. Infinite Wealth, kesinlikle yılın en iyi oyunu unvanına sahip ve hem rol yapma oyunu sevenler hem de Yakuza hayranları için oynanmaya değer.

Büyük ve küçük taraflarda önceki oyununun üzerine çıkan muazzam bir JRPG, Hawaii’de devamı için vazgeçilmez bir yapıma dönüşüyor.

Bir sürü çeşitli içerik ve iddialı, sürükleyici hikaye, serinin hayranlarının sadece tapacakları bir oyun yapmasına yardımcı oluyor. RGG Studios, bu yeni bölümde yeni bir savaş sistemiyle dolu RPG temellerini parlatmayı başardı ve sonuçta baştan sona geçerken keyif alınan, bireyselliği ve tazeliği ile dolu bir oyun oldu. Bu oyun, Like A Dragon serisinin yeni zirvelere atılan iddialı bir sıçramasıdır ve bu da sadece onu daha iyi yapar. Like A Dragon hikayesine hala aşina olanlar için, bu oyunu atlamak kendinize kötü bir iyilik yapmak anlamına gelir.