Sessiz Tepeli 2 Yeniden Yapımı Geliştirme Aşamasının ‘Son Aşamasında’ Bulunuyor

Sessiz Tepeli 2 Yeniden Yapımı Geliştirme Aşamasının ‘Son Aşamasında’ Bulunuyor

Silent Hill’in yapımcısı Motoi Okamoto, Silent Hill 2’nin yeniden yapımının “son aşamada” olduğunu ve bu durumun 2024 yılında piyasaya sürülmesini oldukça olası kıldığını açıkladı.

Son fragmana pek iyi tepki gelmemesine rağmen, ve fragmanın sonunda resmi bir çıkış penceresi olmamasına rağmen, çoğu hayran, yeniden yapımın bu yıl piyasaya sürülmeyeceğine ikna oldu. Ama durum belki de hiç de öyle değil. Yeniden yapım sadece PlayStation 2024 oyunları listesine dahil edilmedi, aynı zamanda Konami, oyunun geliştirilme sürecinin neredeyse tamamlandığını iddia ediyor.

Motoi Okamoto yakın zamanda Famitsu ile oyun hakkında konuşma fırsatı buldu ve bunun tabii ki ne zaman bekleyebileceğimize dair bir soru ortaya çıkardı. Okamoto çıkış tarihini belirtmemesine rağmen, oyunun “geliştirme sürecinin son aşamasında” olduğunu belirtti, ki bu da şüphesiz olarak oyunun çok yakın olduğu anlamına geliyor.

Şu anda geliştirme aşamasının sonunda bulunmaktayız. Maalesef, şu anda size fazla bir şey anlatamam. Oyun olarak, Silent Hill 2’nin herkesin hayal ettiği gibi olduğunu ve çağdaş bir zamanda kolayca oynanabildiğini ve dolayısıyla hatırlama koreksiyonunun doğrudan bir şekli olarak görünen harika görsel efektler sayesinde keyif alınabileceğini hayal edebilirsiniz.

Okamoto’nun hataların düzeltilmesi ve cilalama mı kastettiği, yoksa Silent Hill 2 yeniden yapımının geliştirilmeye mi ihtiyacı olduğu belirsiz olsa da, her iki durumda da görünüşe göre bitişe her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor ve piyasaya sürülmesine çok az kaldı.