Shadowlands, Bugüne Kadarki Diğer Tüm World of Warcraft Genişletmelerinden Daha Fazla Ön Satışa Ulaştı

Shadowlands, Bugüne Kadarki Diğer Tüm World of Warcraft Genişletmelerinden Daha Fazla Ön Satışa Ulaştı

Shadowlands, World of Warcraft tarihindeki diğer tüm genişlemelerden daha fazla ön satış rakamına ulaşmayı başardı.

Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick, oyuncuların yaklaşan genişleme konusunda inanılmaz derecede heyecanlı olduklarını açıkladı ve Shadowlands'in satış öncesi söz konusu olduğunda oyunun uzun tarihindeki diğer tüm genişletmeleri geride bıraktığını belirtti.

Kotick, oyuncu tabanının geçen yıl Classic'in lansmanını takiben ikiye katlamasından bu yana benzeri görülmemiş katılım trendleri gördük,” dedi. “Yaklaşan Shadowlands genişlemesinin ön satışları, herhangi bir sürümünden önce bu aşamada gördüğümüz en yüksek satış miktarı.”

İlginç bir şekilde Kotick, oyunun Activision Blizzard kataloğunda Call of Duty ile birlikte yılda 1 milyar doların üzerinde gelir elde etmeyi başaran birkaç oyundan biri olduğunu belirtti.

Öyleyse, yakın zamanda açıklanan bir gecikmeden sonra bile oyun için heyecan hala yüksek görünüyor.

27 Ekim'deki ilk gecikmeden sonra Blizzard, bu haftanın başlarında World of Warcraft: Shadowlands'in 23 Kasım'da satışa sunulacağını açıkladı.

Ekstra geliştirme süresi, “Maw'daki savaş ve ödülleri elden geçirme ve seçiminizi daha hızlı etkili ve daha net uzun vadeli hedeflere sahip olmak için Covenant sistemlerini yeniden düzenleme dahil olmak üzere genişlemeyi daha da iyileştirmek ve oyun sonunu desteklemek için kullanılacak.