Shift Up stüdyosu, Stellar Blade oyununun ön sipariş fragmanını yayınladı

Shift Up stüdyosu, Stellar Blade oyununun ön sipariş fragmanını yayınladı

Stellar Blade’in PlayStation Store’da ön siparişe sunulması vesilesiyle, Shift Up stüdyosu ön sipariş veren oyuncuların alacakları içeriği gösteren özel bir fragman yayınladı ve oyun oldukça etkileyici görünüyor.

Stellar Blade’in ön siparişi, çıkışından 78 gün önce açıldı – standart sürümün dijital kopyası Türk PlayStation Store’da 1999 lira (5957 ruble) ve Digital Deluxe Edition 2249 lira (6.652 ruble) olarak satın alınabiliyor.

Dijital Deluxe Edition’ın içeriğine şunlar da dahil: Eva için “Yıldız Avcısı” kıyafeti, Eva için yarı gözlükler, Eva için dört dikdörtgen şeklinde küpeler, Adam ve Lily için yıldız avcısı kıyafeti, drone için yıldız avcısı seti, 2000 deneyim puanı ve 5000 altın oyun parası. Eğer Stellar Blade’i çıkışından önce ön sipariş verirseniz, Eva için gezegen çıkartmalı kıyafet, klasik yuvarlak gözlükler ve geliştirilmiş küpeler de ek olarak alacaksınız.

İnsanlığın geleceği tehlikede. Dünyayı terk eden tuhaf ve güçlü varlıklar, insan ırkının kalan temsilcileri açık uzayda bir koloniye kaçtı. Koloniden gelen Eva adlı bir asker, gezegenimizin terkedilmiş kalıntılarına net bir misyonla varır: Dünyayı NA:tive – onu talan eden kötü bir güç olan – insanlığın eline geri kazandırarak kurtarmak.

Shift Up’ın Koreli geliştiricileri tarafından geliştirilen Stellar Blade’in piyasaya sürülme tarihi 26 Nisan. Geliştiricilerin yayıncıyla yakın işbirliğini hesaba katarsak, oyunun ileride PC’ye de ulaşabileceğini düşünebiliriz, ancak muhtemelen Xbox kataloğuna girmeyecek.