Silent Hill 2’nin Yeniden Yapımı Tamamen Tamamlandı, İçeriden Bilgiye Göre

Silent Hill 2’nin Yeniden Yapımı Tamamen Tamamlandı, İçeriden Bilgiye Göre

Kült korku oyunu Silent Hill 2’nin hayranları, tartışmalı bir oyun oynanış fragmanının yayınlanmasına rağmen, güncellenmiş bir versiyonun çıkışını sabırsızlıkla bekliyor. Bloober Team stüdyosundan oyun yapımcıları, projenin piyasa sürümünün çok daha iyi göründüğünü defalarca belirtmiş olsalar da, çıkış tarihi hala bilinmiyor. Yakın zamanda bir sızıntı uzmanının açıklamalarına inanılırsa, Silent Hill 2’nin yeniden yapımı uzun zamandır piyasaya sürülmeye hazır.

Korku oyununun hazır olduğu bilgisi, Silknight takma adını kullanan sızıntı uzmanından geliyor. Henüz toplulukta yeni bir isim olan ama bilgisayar versiyonu Ghost of Tsushima ve Horizon: Forbidden West’e dair doğru tahminlerde bulunan Silknight’a göre, Bloober Team’in ana ekibi Silent Hill 2’nin güncellenmiş versiyonunun geliştirilmesini tamamladı, final cilayı da içeren. Sızıntı uzmanı, oyunun piyasaya sürülmesinin tamamen yayıncı ve Konami yönetiminin kontrolünde olduğunu iddia ediyor.

Silent Hill 2’nin yeniden yapımıyla ilgili sessizliğin, devam eden interaktif korku oyunu Silent Hill: Ascension ile ilişkili olduğu bildiriliyor. Konami, kendi oyunlarının bilgi alanında rekabet etmekten kaçınmak istiyor ve Ascension’ın finali gerçekleşene kadar haber vermeyecek. Gösterinin bu ay sonunda bitmesi bekleniyor, muhtemelen bundan sonra yeni Silent Hill 2’nin çıkış tarihi hakkında hemen bilgi alacağız.