Şimdi Herkes için Hitman 2’nin İlk Görevi Ücretsiz

Şimdi Herkes için Hitman 2’nin İlk Görevi Ücretsiz

Hitman 2 Starter Pack Ücretsiz

Hitman 2 Starter Pack Ücretsiz

Hitman 2 kendinizi güvende hissettiren bir oyundur. İlk oyun tarafından oluşturulan formülden ayrılmaz, ancak “Hitman’in uzun tarihinin en iyilerine rakip olabilecek” seviyeleri sunar. Bunlardan ilki Hawke’s Bay; Yeni Zelanda’da küçük bir sahil tesisinde yer almaktadır ve bugün itibariyle Steam‘de yeni bir Hitman 2 Starter Pack ile herkes için ücretsizdir.

Starter Pack, meydan okumalar ve kilitlerin açılması, gizli depolar, yeni başlangıç yerleri, silahlar ve artan zorluklar dahil olmak üzere tüm Hawke’s Bay içeriğine tam erişim sağlar.

Hitman‘in olaylarının ardından, Ajan 47 gizemli “Shadow Client” i avlama ve milislerini parçalama görevine başlar. İlk öncüsü Shadow Client’ın teğmenlerinden Alma Reynard’ın bulunduğu yerdir. Ajan 47, Reynard’ın Yeni Zelanda’daki evinden, onu ortadan kaldırmadan önce Shadow Client’ın faaliyetleri hakkında biraz bilgi sahibi olur. 47’nin performansından etkilenen Providence, Shadow Client’ın milislerinin geri kalanını avlamak için ona ve ICA’ya yetki verir. 47, Diana’ya ICA’nın neden Providence ile çalışmaya istekli olacağını sorduğunda, her iki kuruluşun da faaliyetlerinin şu anda küresel bir paniğe neden olan Shadow Client’e son vermek olduğunu söyler.

Starter Pack’in sahipleri, işi herkesin yaptığı gibi aynı kurallara göre yapma şansına sahip olacaklar. Hitman 2 Starter Pack ücretsizdir ve içinde yaptığınız herhangi bir ilerleme, oyuna devam etmeye karar verirseniz tam oyuna taşınır. Hitman 2 ayrıca 28 Şubat’a kadar % 37 indirimli; yani 64,26 TL fiyatına satılıyor. Oyuna buradan erişebilirsiniz.