Sims 4 Star Wars Genişletme Paketi Önümüzdeki Ay Geliyor

Sims 4 Star Wars Genişletme Paketi Önümüzdeki Ay Geliyor

Sims 4 sizi çok çok uzak bir galaksiye götürüyor.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Sims, oldukça ilginç bir genişleme paketi alacak. Sims 4, Journey to Batuu adlı bir Star Wars genişleme paketi alacak ve bu paket önümüzdeki ay yayınlanacak.

Journey to Batuu, Star Wars: Galaxy's Edge at Disneyland Resort ve Walt Disney World Resort'tan esinlenerek, Batuu'nun uzak gezegeninde geçiyor. Sims, içinde Stormtroopers, Batuuan kıyafetleri, özel ışın kılıçları, Oga'nın Cantina'sı, Dj R-3X'in sesleri ve hatta Millennium Falcon dahil olmak üzere Star Wars'a ait manzaralar ve sesler yer alacak.

İşte daha fazlası:

Yıldız Savaşları Hikayenizi Oluşturun – Direniş, Birinci Düzen ve düşmanlar Batuu'yu kontrol etmek için savaşıyor ve kimin başarılı olacağına karar vermek oyunculara ve Simlerine bağlı. Sim'ler zorluklar ve özel görevler üstlendikçe, seçtikleri bağın güvenini kazanabilir (veya kaybedebilir), dünyadaki değişiklikleri etkileyecek ve güç dengesini değiştirecek ödüllerin, ekipmanların, yeni kıyafetlerin ve kritik görevlerin kilidini açabilir.

İkonik Karakterlerle Birleşin – Görevleri tamamlamak itibar puanları kazanır ve Batuu'daki güçlerin liderleriyle buluşmaya yardımcı olur. Sims, yaptıkları seçimlere bağlı olarak, Rey ve Vi Moradi (Direniş), Kylo Ren (Birinci Derece) veya Hondo Ohnaka dahil olmak üzre ikonik Star Wars karakterleriyle birleşecek.

Kendi Işın Kılıcınızı Oluşturun – Oyuncular ayrıca Batuu'yu ve yolculukları boyunca sunulan her şeyi keşfedebilecekler; kyber kristalleri ve hilts gibi en çok beğenilen Star Wars detayı olan ışın kılıcı oluşturmakta dahil. 

Droid Arkadaşınızı Özelleştirin – Sim'lerin ayrıca Droid Deposu'nu ziyaret etme ve görevler sırasında yardımcı olması için kendi droidlerini özelleştirme şansı olacak. Droidler yararlı arkadaşlardır ve tarayıcılarını bilinmeyen yerlerde kullanabilir, kontrol panellerini karıştırabilir veya rakiplerin dikkatini dağıtabilirler.

Star Wars genişletmesi 8 Eylül'de PC, Mac, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.