Sınırlı Bir Süre için Rainbow Six Siege Ücretsiz

Sınırlı Bir Süre için Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Söz verildiği gibi, Ubisoft Rainbow Six Siege için tüm platformlarda ücretsiz bir hafta sonu etkinliği başlattı.PS4, Xbox One ve PC’de olanlar mükemmel bir oyunun tam sürümünü deneyebilirler, ancak PS4 versiyonu için bir uyarı var.

İlk olarak, Siege’in ücretsiz haftasonu aktif durumda ve PC’de (hem Uplay hem de Steam aracılığıyla) ve Xbox One’da herkes ulaşabilir. İkincisi, bu etkinliklerde yer almak için çoğunlukla şart olan Xbox Live Gold üyeliğiniz yoksa bile geçerlidir. Ancak, PS4’te Siege’i denemek isterseniz, bunu yapmak için bir PlayStation Plus üyesi olmanız gerekir.

Platform ne olursa olsun, 18 Şubat tarihine kadar oyuna ücretsiz erişebileceksiniz. Yaptığınız ilerlemeler, satın almaya karar vermeniz durumunda tam oyuna geçebilir. Siege ayrıca şu anda Lunar New Year satışını başlatan Xbox Store, PlayStation Store ve Steam’de indirimli birkaç sürümüyle satışa sunuluyor.

2015 yılında biraz sessiz sedasız başladıktan sonra, Siege şu an piyasadaki en iyi multiplayer nişancılarından biri haline geldi. En büyük güncellemesi olan Chimera, yeni operatörler ve haritalar ile birilkte Outbreak adı verilen sınırlı zamanlı co-op moduyla çıkacak.

Kaynak: 1