Sion ct, Sion Counter, Sion Counterları – Sion’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Sion ct, Sion Counter, Sion Counterları – Sion’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Sion Counter

Sion Counter

Sion counter (Sion ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Sion Ölü Dev; Eski çağlardan gelen acımasız bir savaş ağası olan Sion, Noxus’ta bir Demacian kralını çıplak elle boğarak öldürmesi nedeniyle saygı duyuluyordu. Ama ölümde huzura kavuşması reddedildi, imparatorluğuna bir kez daha hizmet etmesi için diriltildi. Ayrımcılık yapmayıp yolunda duran herkesi katlediyor. Bu da eski insanlığından çok fazla bir şey kalmadığını kanıtlıyor. İlkel zırhları çürümüş vücuduna vidalanmış olan Sion, vazgeçmeyerek savaşmaya devam eder ve güçlü baltasını sallarken gerçek benliğini hatırlamaya çalışır.

Öncelikle LoL karakteri Sion’un yeteneklerini hatırlayalım.

Sion Yetenekler

Ölümün Görkemi
Öldürüldükten sonra Sion kendini yeniden canlandırır, ancak Sağlığı yeniden canlanırken hızla azalır.

Kırıp Geçir
Sion, hazırlanması bittiğinde düşmanlarına zarar verecek olan, önündeki bir alanda güçlü bir vuruş yapar. Hazırlanmaya yeterli süre ayırırsa, isabet alan düşmanlar da savrulup sersemler.

Ruh Eriten
Sion kendisini korur ve yakındaki düşmanlara Büyü Hasarı vermek için 3 saniye sonra tekrar gerçekleştirebilir. Sion düşmanları öldürdüğünde pasif olarak maksimum Sağlık kazanır.

İnfazcının Kükremesi
Sion, ilk düşman saldırısının Zırhına zarar veren, yavaşlatan ve azaltan kısa menzilli bir şok dalgası ateşler. Şok dalgası bir minyon veya canavara çarptığında, içinden geçen tüm düşmanların zırhını zedeleyecek, hasar verecek, yavaşlatacak ve azaltacaktır.

Durdurulamaz Hücum
Sion bir yöne doğru yükleme yapar ve zamanla hızını arttırır. Hücum ettiği yönü fare imleci konumu ile hafifçe yönlendirebilir. Bir düşmanla çarpıştığında hasar verir ve hücum ettiği mesafeye göre onları savurur.

Sion Counterlar’ına (Sion ct) bir göz atalım.
Sion ct, Sion Counter, Sion Counterları:

Sion’a Karşı İyi Olan Rakipler

Sion'a Karşı İyi Olan Rakipler

Sion’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Sion'a Karşı Kötü Olan Rakipler