Sızıntı: Danimarkalı Stüdyo Slipgate Ironworks, Kült Film “New York’tan Kaçış”ın Oyun Uyarlaması Üzerinde Çalışıyor

Sızıntı: Danimarkalı Stüdyo Slipgate Ironworks, Kült Film “New York’tan Kaçış”ın Oyun Uyarlaması Üzerinde Çalışıyor

80’lerin en klasik aksiyon filmlerinden biri, Kurt Russell’ın başrolünde yer aldığı, modern bir video oyun uyarlaması alabilir. Dikkatli kullanıcılar, Slipgate Ironworks stüdyosunun yeni oyununun konseptlerini ve detaylı resimlerini sızdırdığını fark etti. Danimarkalı geliştiricilerin, eski okul aksiyon oyunlarının piyasaya sürülmesinde yer alan ekip, muhtemelen “New York’tan Kaçış” filminden esinlenerek bir oyun hazırlığında.

Şu anda sızıntının gerçekliği doğrulanamıyor. Bununla birlikte, çevrimiçi platformda, Slipgate Ironworks’un ana ekibinden sanatçıların üzerinde çalıştığı birkaç oldukça detaylı sanat eseri bulunuyor. Sızdırılan görsellerde, konum tasarımları, karakter sanatları ve çeşitli konseptler görülebilir.

Yayınlanan resimler oyunun adını açıklamıyor, ancak hepsi bizi “New York’tan Kaçış” filminin kaliteli bir uyarlamasının beklediğine işaret ediyor. Proje için bile orijinal filmdeki Kurt Russell karakteriyle benzerlik gösteren bir karakter modeli oluşturulmuş.

Bu resimlerin dışında oyun hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil, ancak Slipgate Ironworks’un resmi web sitesinde zaten “duyurulmamış bir oyun” bandı yer alıyor, bu nedenle proje yakında duyurulabilir.