Skater XL'in Yeni Çok Oyunculu Beta Sürümü Yayınlandı

Skater XL'in Yeni Çok Oyunculu Beta Sürümü Yayınlandı

 Easy Day Studios Pty Ltd tarafında geliştirilen bağımsız platform video oyunu Skater XL,  PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformları için 28 Temmuz 2020 tarihinde geliştirici ekip tarafından piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz yıldan bu yana etkisini giderek arttıran COVID-19 pandemisi her alanı etkilediği gibi oyun dünyasınıda bir hayli etkiledi. Eskisi gibi dışarıya çıkamadığımız şu günlerde kaykay tutkunuysanız oturduğunuz yerden Skater XL'de arkadaşlarınıza bir iki hareket gösterebilirsiniz. 

Skater XL, arkadaşlarınızla sanal olarak zaman geçirmenize izin veren en yeni oyundur. Artık 10 oyuncuya kadar destekleyen çok oyunculu bir “ücretsiz paten” moduna sahip. Rastgele oyuncularla kayabilir veya özel bir oda oluşturabilir ve arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 

Oyunun Steam sayfasında “Çok oyunculu sistemin iç testlerinde çok oyunculu sistemin temelini tasarlamak ve geliştirmek için yapılan sıkı çalışmadan sonra oyun oldukça akıcı, gecikmesiz ve çok eğlenceli geliyor,” yazıyor. 

Skater XL'in bu modu henüz yeni olduğu için geliştirici ekip oyuncuların oyuna girdikten sonra sorunlar karşısında endişelenmemesi gerektiğini hala daha geliştirilmekte olduğunuda belirtti. Ayrıca oyun içerisinde bir hata veya düzeltilmesi gereken herhangi birşey ile karşılaşan oyuncular oyunun Steam sayfasındaki ana menüden geri bildirim formunu doldurarak sorunları bildirebilirler. 

Skater XL'in çok oyunculu beta sürümünü denemek için yapmanız gerekenler:

  • Steam kitaplığınızda 'Skater XL'yi sağ tıklayın ve Özellikler'i açın.
  • 'Beta – Açık Beta' dalını seçin.
  • Steam, oyunun bu sürümünü indirmeye başlamalıdır.
  • Kitaplığınızdaki oyun adı artık “Skater XL [beta]” olarak görünmelidir.