Skull and Bones Hakkında İlk Yorumlar: Sıkıcı Görevler ve Polisaj Eksikliği

Skull and Bones Hakkında İlk Yorumlar: Sıkıcı Görevler ve Polisaj Eksikliği

Anonsundan bu yana on yıldan fazla bir süre geçti ve Skull and Bones birçok kez ertelendi. Ama işte sonunda oyun ücretsiz sekiz saatlik deneme sürümü ile birlikte piyasaya sürüldü.

Ubisoft, incelemeler için kod göndermekte gecikti, ancak bu gecikmeye rağmen çeşitli incelemeler popüler yayınlarda yer almaya başladı. Onlardan çoğu oyunu dikkatli bir iyimserlikle karşıladı, ancak korsan temalı bu fantastik macera, görünüşe göre tam bir hayal kırıklığına dönüştü.

Oyun şu anda profesyonel medya tarafından değerlendiriliyor ve Metacritic‘te sadece 65 puan toplandı. Oyunu oynama fırsatı bulan eleştirmenlere göre Skull and Bones, temelde deniz savaşlarından başka bir şey sunmadığı için pek başarılı sayılmıyor.

  • Try Hard Guides – 8/10
  • Jeuxvideo.com – 7,5/10
  • Geek Culture – 6/10
  • Pure Xbox – 6/10
  • Gamereactor – 4/10
  • PCGamesN – 4/10
  • PC Invasion – 4/10
  • GGRecon – 4/10
  • The Times – 4/10
  • Financial Times – 4/10

Spoiler

Try Hard Guides: “Skull and Bones, açık denizde maceralar vaat ediyor. Oyun fazla deniz savaşı mekaniğine odaklanmasına rağmen, yine de ilginç ve hızlıca sıkılmayacak bir yapıya sahip. Bazı tekrarlar olmasına rağmen, Skull and Bones’un sularında yüzmek isteyenler için eğlenceli saatler ve özelleştirme fırsatları sunmalı.”

GGRecon: “Skull and Bones’un hala tutkunun kalıntılarını gördüğüm kısa anlar var. Geri kalan her şey rutin. Gecikmeler ve oyun geliştirme sorunları göz önüne alındığında oldukça tahmin edilebilir, ancak yine de hayal kırıklığı yaratan bir durum.”

PCGamesN: “Skull and Bones, rüyalarımızdaki korsan macerasını vaat ediyor, ancak sıkıcı hikaye, kişiliksizlik ve hayal kırıklığı ve sıkıcılık arasında sallanan oynanış nedeniyle ona ulaşamıyor.”

PC Invasion: “Karanlık bir korsan oyunu olmak yerine, Skull and Bones açık denizde silahlı bir yağmacı, sürekli olarak duraksıyor. Umarım önümüzdeki yıllarda sadece deniz savaşlarına değil başka unsurlara da uygun bir oyun olur.”

Oyunun birçok kez ertelenmesine rağmen, proje tam anlamıyla cilalanamamış. Olumlu yönleri arasında ilginç gemi özelleştirmeleri ve güzel açık dünya bulunsa da, oyunun büyük bir kısmı keyif vermiyor. Teknik sorunların yanı sıra görevler basit ve sıkıcı. Eleştirmenlere göre, canlı hizmetlere sahip birçok oyun arasında, oyunu herhangi bir şekilde öne çıkarmıyor, hatta korsan temalı AAAA maceraların sayısının az olduğu bir gerçek olsa bile.

Ubisoft, oyunun uzun süreli bir canlı hizmete sahip olması gereken tüm gereken özelliklere sahip olduğuna inansa da, eleştirmenlere göre çoklu oyuncu özellikleri tam anlamıyla başarılı değil. Onlara göre, oyuncular arasındaki etkileşim oldukça sınırlı.

Bu, belirli bölümler sırasında, kovalamacalar sırasında ve benzer durumlarda gerçekleşiyor. Ve Ubisoft hala bu oyunun AAAA seviyesinde bir sürüm olduğuna inansa da, Skull and Bones, büyük zorluklarla karşı karşıya gibi görünüyor.