Skyrim için on yıl süren 60 saatlik modunun nihayet başlatma penceresi açıldı.

Skyrim için on yıl süren 60 saatlik modunun nihayet başlatma penceresi açıldı.


Skyrim için modlar, oyunun 2011 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana inanılmaz derecede popülerdi. Bethesda’nın sevilen rol yapma oyunu için sadık hayranlar, Tamriel’in sihirli krallığına hayal edebilecekleri her şeyi ekleyen modlar ürettiler. Yakında çıkacak olan Skyrim modu, oyuna daha fazla yüksek kaliteli içerik isteyen gerçek hayranlar için en iyi seçenek olabilir.

Lordbound, rol yapma oyununa inanılmaz miktarda yeni içerik getirecek. Modun eylemi, yeni oluşturulan Drudach bölgesinde gerçekleşiyor ve oyunu 60 saatten fazla bir içerikle genişletmeyi hedefliyor. Bu süre içinde oyuncular, 40’tan fazla farklı görevi tamamlayacak ve 50’den fazla zindan keşfedecekler.

Mod ayrıca, NPC karakterleri için tamamen yeni sesli diyaloglar, yeni silah, zırh ve büyü türleri gibi gerçekten benzersiz eklemeler de sunacak ve tüm oyundaki en büyük hikaye görevini başlatacak.

Proje ilk kez 2014 yılında duyurulmuş ve yıllar geçtikçe bilgileri çok yavaş bir şekilde yayınlanmıştı. Lordbound’un ilk fragmanı 2016 yılında yayınlandı ve sadece modun küçük bir ön izlemesini gösterdi. Moddb’deki proje sayfasına göre, projenin varlığı boyunca defalarca durdurulup tekrar başlatılmış olsa da, 2023 yılı blog gönderisine göre, proje hala çok aktif.

Modun geliştiricilerinden biri olan Kiria, oyundaki çıkış tarihine işaret etti: “2024 yılının sonuna doğru hedeflediğimizi orta yüksek bir güvenle söyleyebilirim”.