Skyrim VR Sistem Gereksinimleri

Skyrim VR Sistem Gereksinimleri

Skyrim VR

Skyrim VR

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls V: Skyrim, Bethesda Softworks tarafından yayınlanmış, bir açık dünya aksiyon rol yapma oyundur. The Elder Scrolls serisinin beşinci oyunudur. Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için 11 Kasım 2011’de dünya çapında yayınlanmıştır. 3 Nisan 2018 itibariyle Skyrim VR sürümü piyasaya sürülmüştür.

VR için gerçek, tam uzunlukta bir açık dünya oyunu, ödüllü geliştiriciler Bethesda Game Studios’tan geldi diyebiliriz. Skyrim VR, benzersiz bir ölçek, derinlik ve oyunun içine girme hissi ile tüm destansı fantastik başyapıtı yeniden canlandırır. Antik ejderhalarla savaşarak engebeli dağları ve daha fazlasını keşfetmeye kadar, Skyrim VR, seçtiğiniz herhangi bir şekilde yaşamanız için tam bir açık dünyayı hayata geçirir. Skyrim VR, eleştirel beğeni toplayan çekirdek oyun ve resmi eklentileri; Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn’u içerir.

Elder Scroll‘ların geçitleri uzun zaman önce kaybeden ejderhalar Tamriel’e geri döndüler ve İmparatorluğun geleceği dengede asılı kaldı. Sesin gücü ile doğan kehanet kahraman kahramanı Dragonborn olarak, aralarında durabilecek tek kişi sizsiniz.

Skyrim VR Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5-6600K ya da AMD Ryzen 5 1400 veya daha iyisi
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD RX 480 8GB veya daha iyisi
 – Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1070 8GB / AMD RX Vega 56 8GB
 – Depolama: 15 GB kullanılabilir alan