Smash Bros. Ultimate Güncellemesi Şimdi Çıktı

Smash Bros. Ultimate Güncellemesi Şimdi Çıktı

Super Smash Bros. Ultimate Güncellemesi

Super Smash Bros. Ultimate Güncellemesi

Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu yama, sürüm 2.0.1, oldukça küçük bir parça; oyunda herhangi bir yeni denge ayarlaması yapmaz, ancak zorluklarından biriyle ilgili bir sorunu çözer.

Özellikle, yama son 2.0.0 güncellemesinden sonra ortaya çıkan, oyuncuların şartlar yerine getirilse bile King K. Rool’u içeren bir Adventure Challenge’ı tamamlamalarını engelleyen bir hatayı düzeltir. Güncelleme yüklendikten sonra, Adventure kayıtlı verilerinizi yükleyin; sorun çözülecektir.

Söz konusu 2.0.0 güncellemesi oyunda bazı büyük değişiklikler yaptı. Bunların en önemlisi Super Smash Bros. Ultimate’in ilk DLC karakteri Piranha Plant’ın eklenmesidir. İlk geçiş yapanlar yeni savaşçıyı ücretsiz olarak alabilmişlerdi, ancak teklifi kaçırmış olanlar Eshop’tan 5 dolara satın alma seçeneğine sahipler.

Oyuna gelen bir sonraki DLC karakteri Persona 5’in Joker’i. En son Nintendo Direct sunumu sırasında Nintendo, Ultimate’in 3.0.0 güncellemesinin yanı sıra, Nisan sonundan önce listeye katılacağını açıkladı. Joker, 25 dolarlık Fighters Pass’a dahil olan beş DLC karakterinden biridir; diğer dördü henüz açıklanmadı.

2.0.1 güncellemesine ek olarak, yeni bir Spirit Board etkinliği şimdi Ultimate’te aktif. Bu haftaki etkinliğe Kong Family Reunion adı verildi ve Efsane sınıfı Spirit Kaptain K. Rool da dahil olmak üzere Donkey Kong serisinden çeşitli karakterler var.