“Smut’lar” Oyunculara, Demo Sürümünde Düşük FPS Şikayetleri Sonrası Başvurdu

“Smut’lar” Oyunculara, Demo Sürümünde Düşük FPS Şikayetleri Sonrası Başvurdu

Cyberia Nova stüdyosu resmi VKontakte grubunda oyunculara rol yapma oyunu “Smuta” demo sürümünde performans sorunlarıyla ilgili olarak seslendi.

Geliştiriciler, hataları düzeltmek ve yama yayınlamak için oyunculardan PC konfigürasyonlarını istediler. Sorunları çözmek için zaten çalışmaktalar:

Bazı oyuncularda FPS düşüklüğü ve grafik sorunlarının raporlarını takip ediyoruz, benzer konfigürasyonlarda diğer oyuncularda bu sorunların olmadığı bir sırada. Ekip, olası nedenleri bulmak ve hataları gidermek için zaten çalışıyor. Ekran kartı sürücünüzü güncellemenizi öneriyoruz, bazı durumlarda bu sorunları çözmeye yardımcı olur. Yardımınıza ihtiyacımız var! Bu gönderiye yapılan yorumlarda ekipman konfigürasyonunuzu ve FPS’yi bildirmenizi rica ediyoruz. Bu, sorunu daha hızlı çözmemize yardımcı olacaktır. – Cyberia Nova

30 Mart’ta Rus stüdyo Cyberia Nova, yaklaşan rol yapma oyunu olan “Smuta”nın demo sürümünü “Smuta Zamanı” adıyla yayınladı. Ana oyunun tam sürümü 4 Nisan’da piyasaya çıkacak. Bununla birlikte, tam oyun kopyası zaten Torrent izleme sitelerinde ortaya çıktı. Geliştiriciler henüz sızıntı hakkında yorum yapmadılar.