Sniper Elite 4, Deathstorm ‘DLC’yi açığa çıkarıyor, ilk bölüm haftaya bekleniyor.

Sniper Elite 4, Deathstorm ‘DLC’yi açığa çıkarıyor, ilk bölüm haftaya bekleniyor.

Üç parçadan biri olan Başlangıç adlı bölüm 21 Mart yani bu Salı eklenecek ve ana oyun hikayesinden hemen sonra gerçekleşecek. Kuzey İtalya’nın çok soğuk arazisinde gerçekleşen bu kampanya görevinde oyuncular (hem tek kişilikte hem de çift kişilikte farketmiyor) bombardıman hedefi bir Nazi deniz üssünü ziyaret edecekler.

Gösterişli bir iskelesi olan bir Alman destoyeri ve sayısız Kriegsmarine askeri ile görüşmelere giden Karl Fairburne bombalı saldırının başlamasını durdurmalıdır. Fakat öncelikli görevi Manhattan Projesi’nin sırlarını çözmek için Deathstorm adında gizemli bir paketi ele geçirmektir.

Tüm bunların yanında, oyuna üç yeni silahı, gece kamuflajı tüfeği dış görünüşü ve karakter dış görünüşlerini getiren Night Fighter genişleme paketi de 21 Mart tarihinde bekleniyor.

Çok oyunculu oyuncularına 12 oyunculu tag-team(değişmeli) tarzında Eleme modu ve Night Woods haritası ücretsiz olarak sunulacak.

Sniper Elite 4’ün Deathstorm DLC’sinin ilk bölümü 21 Mart’a geliyor. Bir sonraki DLC ve genişleme paketlerinin kesin olmayan bir yol haritası oyunun resmi sitesinde bulunabilir.