Sniper Elite 4 Güncellendi: Deathstorm Campaign’in Son Bölümü Eklendi

Sniper Elite 4 Güncellendi: Deathstorm Campaign’in Son Bölümü Eklendi

Obliteration adlı bu yeni bölüm Nazilerin İttifak kuvvetlerine nükleer silah bırakma planı olan Deathstorm projesine son vermek için başrol oyuncusu Karl Fairburne’i İtalya’dan ve düşman hatlarının arkasına götürüyor. Sniper Elite 4’ün PlayStation Blog’daki yapımcısının yazısına göre “Bir köyün altında gizli korunan kompleksin altına sessizce sızmalı ve Deathstorm’a son verilmeli. Bu, Sniper Elite V2’den bu yana ilk kez Almanya’da oyuncular yerleştirildiğini işaret ediyor. 

Buna ek olarak, günümüzün güncellemesi Lock and Load genişletme paketinin bir parçası olarak üç yeni silahın yanı sıra daha zorlu bir Otantik Plus zorluk seçeneği ekleniyor. Görevine göre, bu yeni zorluk düşman AI’yı “daha acımasız” hale getiriyor. Developer Rebellion, Authentic Plus’ı oyuncular için daha zor bir deneyim haline getirmek için ek değişiklikler yapmış.

Son olarak, günümüzün güncellemesiyle birlikte oyuna iki yeni harita eklendi ve her ikisi de tüm oyuncuların keyfini çıkarabilmesi için ücretsiz. Birincisi, Facility, oyunun birlikte çalıştığı Survival modu içindir ve kampanyadaki Coastal Facility misyonundan esinlenmiştir. Diğer yeni harita ise; Bunker, tüm rekabetçi çok oyunculu modlarda oynanabilir. Bu özel harita Alagra Füze Tesisinde bulunur. 

Sniper Elite 4; PlayStation 4, Xbox One ve PC için kullanılabilir.