Sniper Ghost Warrior 3 Yine Ertelendi!

Sniper Ghost Warrior 3 Yine Ertelendi!

Sniper Ghost Warrior 3’ü planlanan çıkış tarihi Ocak’tan Nisan ayına kaydırma kararı sonrasında, CI Games, bir kez daha taktiksel FPS’yi erteledi. Bu oyunun üçüncü kez ertlemesi oldu. Başlangıçta 4 Nisan’a gelmesi planlanıyordu, şimdilik 25 Nisan’da olacak eğer bir dördüncü erteleme olmazsa.

Geçtiğimiz ayın beta sürümünü geride bırakan şirket, daha fazla optimizasyon yapmak ve oyuncuların geri bildirimlerine dayanarak son rütuşları tamamlamak için oyunu bekleyenlerden biraz daha fazla zaman istedi.

CI CEO’su Marek Tyminski, “Yeni, keskin ve hatasız bir şekilde hazırlamaya ve dünyaya yeni bir Sniper Ghost Warrior tecrübesi yaşatmak için dinlenmeden çalıştık” diyor ve şöyle devam ediyor, ‘’Geçen sefer oyunun ertelenmesi talihsiz bir karar olsa da, bu son erteleme ile değişikliklerin dünya çapında oyuncular için daha iyi bir deneyim sağlayacağımıza inanıyoruz, sabrınız için teşekkür ediyoruz, emin olun ki beklediğinze değecek bir oyun ortaya çıkacak.’’

Oyunun Ağustos’ta yayınlanan fragmanı pek hoş olmasada Aralık ayında yayınlanan fragmanı gerçekten göz alıcıydı. İşte bir diğer fragmanı da burada hadi izleyelim: