Solid Snake’ın sesi, Metal Gear Solid 3’ün yeniden yapımını denedi ve ilk izlenimlerini paylaştı.

Solid Snake’ın sesi, Metal Gear Solid 3’ün yeniden yapımını denedi ve ilk izlenimlerini paylaştı.

Konami, Mayıs 2023’te PlayStation özel yayınında Unreal Engine 5 motorunda Metal Gear Solid 3’ün tam bir yeniden yapımını duyurdu. Güncellenmiş sürüm, görsel sunum ve diğer teknik yeniliklerle oyuncuları memnun ediyor, ancak oyunun genel kalitesi ve yayın tarihi hala büyük bir soru işareti. İlk soruya cevap vermeye çalışan kişi ise Metal Gear Solid serisinde Solid Snake’in sesi olan David Hayter oldu.

Oyunculuğu sosyal medyada, son sürümü oyunun test etmeyi başardığını itiraf etti. Ne yazık ki, Metal Gear Solid 3 yeniden yapımının geliştirilmesiyle ilgili ayrıntıları paylaşamıyor ve geliştiricilerin projeyi ne zaman piyasaya sürmeye hazır olacaklarını genel olarak bilmiyor. David Hayter’ın kişisel olarak değerlendirebildiği kadarıyla, oyunun tamamlanmış gibi göründüğünü ifade etti.

Hayter’ın ifadesine göre, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ı birkaç saat boyunca oynadı. Bu süre zarfında, oyunun başlangıcından köprü sahnesine kadar ilerledi. Hayranlardan sabırlı olmalarını ve geliştiricilerin sakin bir şekilde çalışmalarını bitirmelerine izin vermelerini istiyor, çünkü beklentilerin karşılanacağına inanıyor. Oyunun başlangıcına göre sadece, özellikle görsel unsurlar ve nesne detaylarından oldukça etkilendiğini belirtti.