Son Dönem, Steam’de 217 Binden Fazla Oyuncuyu Çeken Son EPOCH

Son Dönem, Steam’de 217 Binden Fazla Oyuncuyu Çeken Son EPOCH

Eleventh Hour Games’in erken erişimden çıkmasının ardından Last Epoch, sunucularına giderek daha fazla oyuncu çekmeye devam ediyor – Steam’de 216.000 eşzamanlı oyuncu ile zirve yapıldı ve muhtemelen bu rakamlar hafta sonu boyunca artmaya devam edecek.

Ayrıca şu anda oyun, Steam’deki en popüler oyunlar listesinde altıncı sırada yer alıyor, Palworld’e kaybederken ve 2024’ün başlarının iki oyunu olan Helldivers 2’yi geride bırakıyor.

Karşılaştırma yapmak gerekirse; Last Epoch’un erken erişimden çıkmasından önce, oyunu oynayan insan sayısı 20.000’den azdı. Yani katılım oranları gerçekten etkileyici, ancak inceleme puanları aynı şeyi söyleyemeyebilir. Lansman sonrasında sadece %63 olumlu inceleme var ve kullanıcılar, bu günlerde oyuna giren birçok kullanıcıdan dolayı sunucu sorunlarından şikayet ediyorlar.

Last Epoch, 2019’da Steam’de erken erişimde piyasaya sürüldü ve oyunculara farklı türlerdeki yaratıkların ve iblislerin ordularıyla tek başlarına veya iş birliği içinde savaşmalarını gerektiren tipik bir ARPG olacak bir kampanyada geçmiş, günümüz ve gelecek arasında seyahat etmelerini sağlayacak.

Oyunun özelliklerinden biri de yapılandırılabilir yapıların özgürlüğüdür. Başlangıçta beş sınıf olan oyun, üç farklı uzmanlık alanına erişebilir, 20’den fazla pasif yetenek dalı ve 120’den fazla yeteneğe sahiptir; her biri zarar, element, süre, maliyetini değiştirerek özelleştirilebilir.