Sonunda 24 Yılın Ardından Streets of Rage 4 Geliyor

Sonunda 24 Yılın Ardından Streets of Rage 4 Geliyor

Streets of Rage 4

Streets of Rage 4

Bilmiyorsanız, 90’lar tam güçle geri geliyor diyebiliriz. Ve o zamanların ikonik beat-em-up’ı, Streets of Rage‘i kimler hatırlamıyor? Streets of Rage 3‘ten bu yana neredeyse bir çeyrek yüzyıl geçmesine rağmen, yayıncı DotEmu Streets of Rage 4 ile yan kaydırma beat-em-up’ın dönüşünü açıkladı.

Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon’s Trap) ve Guard Crush Games (Streets of Fury) tarafından geliştirilen Streets of Rage 4, yeni mekanikleri, orjinal bir hikayesi ve öfkeyle dolu sokakları ile Sega’nın yeni arcade oyunu olacak. Yeni mekaniğe ve orijinal bir hikayeye ek olarak Streets of Rage 4, Lizardcube’un Wonder Boy III: The Dragon’s Trap’ın yeniden düzenlenmesine benzeyen elle çizilmiş görsellerden oluşuyor.

Bazen sokaklar affedilmez olabilir. Neyse ki, Streets of Rage 4 solo ve işbirlikçi oyunu içerecek, ancak kooperatifin çevrimdışı, çevrimiçi veya her ikisi birden olup olmayacağı açık değil. Dahası, yayıncı DotEmu, Streets of Rage 4’ün hangi platformlarda olacağını da açıklamadı. 90’lardan ilham alan oyun için bir çıkış tarihi de doğrulanmadı.

Japonya’da Bare Knuckles olarak da bilinen Streets of Rage, 1991’de Sega Genesis için yayımlanan bir yan kaydırma beat-em-up’tır. Sega tarafından geliştirilen Streets of Rage serisi, Battletoads (1991), Final Fight ve Golden Axe gibi diğer oyunlarla aynı şekilde düzenlenen klasik bir 2D beat-em-up olarak kabul edilir. Serideki son oyun Streets of Rage 3, 1994’te Sega Genesis için yayınlandı.