Sonunda DayZ Bu Hafta Xbox One’a Geliyor

Sonunda DayZ Bu Hafta Xbox One’a Geliyor

DayZ Xbox One

DayZ Xbox One

Microsoft, DayZ’nin Xbox One’a geldiğini açıkladı. ARMA 2 modunun bağımsız versiyonu, 2013’te PC’deki popülerliğe kavuştu ve zombiler değil insan unsurunun korkusuna dayanan çok katmanlı bir zombi-hayatta kalma deneyimi sağladı.

Oyunun bir konsol sürümü ilk olarak Gamescom 2014’te duyuruldu ve PS4 için yapıldı. E3 2015’te bir Xbox One sürümü de duyuruldu. PlayerUnknown’s Battlegrounds‘a benzer şekilde DayZ, ek yamalar ve güncellemelerden sonra resmi olarak başlatılmadan önce ilk kez Xbox One’a gelecek.

DayZ, 29 Ağustos’ta Xbox One’da Game Preview olarak başlayacak. Oyunun PS4 versiyonu hala planlanıyor, daha sonraki tarihlerde gelecek.

DayZ’de, karakteriniz bir kumsalın kenarında, hiçbir şey olmadan uyanır. Ama sırtlarındaki kıyafetler, bir işaret fişeği ve bir paçavra vardır. Hayatta kalmak için, açlığınızı tatmin edecek yiyecekler, susuzluğunuzu doyurmak için su, zombilerinizi ve diğer oyuncuları körfezde tutmak için silah atmanız gerekir. DayZ’de ölmek, sahip olduğunuz her şeyi kaybetmenize ve tekrar sahilde yeniden uyanmanıza neden olur. Hayatta kalmak için, kırık kol ya da kanayan yaralar ile uğraşmada tıbbi malzemeler gibi başkalarıyla birlikte kaynak oluşturup paylaşmayı seçebilir veya yolunuzu kesişen herkesi avlayıp öldürebilirsiniz.