Sonunda Telefonunuzda Old School Runescape Ücretsiz İndirebilirsiniz

Sonunda Telefonunuzda Old School Runescape Ücretsiz İndirebilirsiniz

Old School Runescape Ücretsiz İndir

Old School Runescape Ücretsiz İndir

Yıllar süren bilgisayarlarla sınırlı kaldıktan sonra, Old School Runescape nihayet mobil hale getirildi. Geliştirici Jagex, söz verdikten sonra bir yıldan fazla bir süre sonunda, çılgınca popüler olan MMORPG’nin geri dönüş versiyonu artık iOS ve Android cihazlarda oynatılabiliyor.

Old School Runescape’in mobil versiyonu, hareket halindeyken görevlerine devam etmek için oyuna çok fazla zaman harcamış olan oyunculara izin veriyor. Çapraz platform desteği sunar, böylece mevcut hesabınıza giriş yapabilir ve masaüstünden bıraktığınız yerden devam edebilirsiniz.

Daha önce hiç Runescape oynamadıysanız, mobil yararlı bir başlangıç noktası olarak hizmet edebilir. Normalde oyunu işaretleyip tıklatarak oyunda gezinirsiniz, bu yüzden arayüz bir akıllı telefonun hareket kontrollerine iyi bir şekilde aktarılır. Jagex, Old School Runescape’in mobil versiyonu için kayıt olan yeni oyuncuların akınına dikkat çekti, bu yüzden şimdi oyuna girmek için iyi bir zaman.

Old School Runescape resmi olarak ölü olan Classic Runescape ile karıştırılmamalıdır. Old School Runescape, RuneScape kaynak kodunun 2007 yedeğine dayanıyor ve ilk olarak 2013’te piyasaya sürüldü. Şimdi Runescape olarak adlandırılan oyun, Java tabanlı öncülünden çok daha grafiksel olarak yoğundur.

Old School Runescape İndir (Android)
Old School Runescape İndir (iOS)