Sony'nin Londra Stüdyosu Gizemli Bir PS5 Oyunu İçin Kiralanıyor

Sony'nin Londra Stüdyosu Gizemli Bir PS5 Oyunu İçin Kiralanıyor

Sony'nin Londra Stüdyosu, genellikle PlayStation sistemleri için aksesuar tabanlı oyunlar üzerinde çalışıyor ve son çalışmaları PlayStation VR üzerineydi. Şimdi, stüdyonun çevrimiçi oynanacak bir PS5 projesi için hazırlıklar yaptığı görülüyor, ancak bu projenin bir VR oyunu olup olmadığı henüz net değil.

Stüdyonun sitesindeki bir liste, PS5 projesinde çalışacak çevrimiçi bir oyun tasarımcısına ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Liste, özellikle çevrimiçi çok oyunculu olmasının yanı sıra anlatı ve görev liderleriyle birlikte çalışmaktan da bahsediyor, bu nedenle görünüşe göre çok oyunculu ile birlikte çalışabilecek bir tür hikaye içeriği olacak. Ne tür bir oyun olduğuna dair ayrıntılar şu an için çok kısıtlı.

London Studio'nun, en azından geçmiş oyunlar söz konusu olduğunda, VR içeriğini PS5 için çalıştırmaya çalıştığını biliyoruz. PS5'in piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra yayınlanan bir yama , orijinal olarak PS4'ün PSVR'si için başlatılan Blood Truth'a iyileştirmeler ekledi. Yeni konsolda orijinal kulaklığı ve adaptörü kullanmaya devam ederken daha yüksek kare hızları ve çözünürlüklerin yanı sıra daha iyi dokular ekledi.

Sony, denetleyicileri ve tek kablolu tasarımıyla ilgili bazı ayrıntıları zaten açıkladığı için PlayStation VR'ın PS5'e özel bir sürümünün geleceğini biliyoruz . Muhtemelen, böyle bir donanıma yatırım yapmak, Sony'nin kendi geliştirme ekiplerinin bunun için oyunlar yapmasını istediği anlamına gelir ve London Studio bu iş için makul bir seçimdir, ancak bizi de şaşırtabilir.

EyeToy ve SingStar gibi oyuncak tabanlı ve VR oyunları üzerinde çalışmadan önce stüdyo, Guy Ritchie tarzı suç oyunu The Getaway: Black Monday'i yarattı. Geleneksel, denetleyici tabanlı bir video oyunu, harika eleştiriler almadı, ancak Blood Truth , London Studio'nun hala suç hikayeleri konusunda bir düşüncesi olduğunu gösteriyor.