Sony, bir sonraki Spider-Man filmine Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ı geri getirmek istiyor.

Sony, bir sonraki Spider-Man filmine Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ı geri getirmek istiyor.

Örümcek Adam’ın son filmi 2021 yılında gösterime girdi. O zamandan beri izleyiciler, yeni bir filmden ne bekleyecekleri konusunda merak ediyorlardı ve şimdi Tom Holland’ın başrolde olduğu dördüncü bir film hakkında dedikodular çıktı.

Daniel Richtman’a göre, Sony gerçekten Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ı geri getirmek istiyor. Holland’a katılmalarını istiyor, ancak henüz resmi olarak duyurulmayan bir “Örümcek Adam 4” için. Ayrıca, Kingpin rolünde Wilson Fisk’in de bir antagonist olarak görünebileceğini, ancak Vincent D’Onofrio’nun henüz herhangi bir görüşme yapmadığını belirtiyor.

Aynı zamanda, Sony Tobey ve Andrew’ı geri getirmek istiyor olsa da, kesin bir geri dönüş anlamına gelmiyor. Richtman ayrıca çıkar çatışması olasılığından bahsetti: Kevin Feige, filmin daha “yerinde” olmasını istiyor, ancak Sony’in daha büyük ölçekte olmasını istiyor. Her durumda, geri dönmek istediklerini defalarca söylediler, bu yüzden “Örümcek Adam 4″te olmasalar bile “Avengers: Secret Wars”da görünme şansları var (en azından öyle).

Muhtemelen Tom Holland ve Zendaya tekrar Peter Parker ve MJ rollerini oynayacaklar, ancak ilk olarak, “kültürel süper kahramanı” oynamaktan “daha fazla korktuğunu” hissettiği için bu kırmızı-mavi kostümdeki son kez olabilir. Son röportajda, aktör “Güvenli Örümcek Adam kostümüne” çok alıştığını hissettiğini belirtti.

Her durumda, bunların sadece dedikodular olduğunu anlamak önemlidir ve sonunda tamamen farklı bir film elde edebiliriz.