Sony, Nintendo, Square Enix – PAX East 2020’ye Kimler Geliyor?

Sony, Nintendo, Square Enix – PAX East 2020’ye Kimler Geliyor?

PAX East 2020 organizatörleri etkinlikte hangi şirketlerin görüneceğini bildirdi. Katılımcı listesi Sony, Nintendo, Square-Enix veya Private Division (Take-Two Interactive’in yayıncılık markası) gibi büyük yayıncıları içeriyor. Bunların dışında fuara bir dizi ünlü geliştirici ekibi de katılacak. Larian Studios (Divinity: Original Sin II’den sorumlu ve şu anda efsanevi Baldur’s Gate serisinin üçüncü bölümünde görev alıyor) ve PlatinumGames (Nier: Automata, Bayonetta serisi, Astral Zinciri) sanatçıları olacak. Behemoth’un kurucu ortağı John Baez’in bir sunumunu da göreceğiz (Castle Crashers’dan tanınıyor).

Daha az bilinen ve/veya bağımsız prodüksiyonlar olan Devolver Digital, Finji veya tinyBuild’in hayranlarının da ilgisini çekmek isteriz. PAX East India Showcase’in bir parçası olarak yetenekli tartışmacılar için bir yer ve en iyi oyunların bir gösterisi olacak. Indie Megabooth olarak adlandırılan birçok prodüksiyonun oynanabilir olması çok önemli. Ayrıca, Guild 3’ün yaratıcılarından MisBits adlı yeni bir oyun de olacak. Bu oyun bir sanal alan karışımı ve kendi seviyelerimizi oluşturma seçeneği olan, beklentileri yükselten bir arena-nişancı oyunu. Pow Wow Entertainment ve Purple Lamp Studios, 48 oyuncuya Rocket League benzeri bir futbol modu da dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarını da oynanabileceğini açıklandı.

Etkinlikte yer alacak başka bir organizasyon, bir grup speedrunner’ı fuara getiren Games Done Quick olacak. İzleyicilere en iyi bilinen yapımlardan bazılarını hızlı ve yaratıcı bir şekilde oynayışlarını canlı olarak izleme şansı verilecek (bu grup tarafından düzenlenen etkinliklerden elde edilen gelirin çeşitli yardım kuruluşlarına gittiğini belirtelim).

Etkinliğin en büyük cazibesi, Team Coco’nun komedyenlerinin performansı olabilir. Aaron Bleyaert ve Jay Larson’un da aralarında bulunduğu SuperBoss adlı interaktif bir program sunulacak.

Etkinlik 02.27-03.01 tarihleri arasında Boston’da gerçekleşeceğini hatırlatmak isteriz.

Pax East 2020 Resmi Web Sitesi