Sony, “Spider-Man” spin-offunu silk olarak yeniden başlattı: şimdi dizi daha çok erkek izleyiciye odaklanacak

Sony, “Spider-Man” spin-offunu silk olarak yeniden başlattı: şimdi dizi daha çok erkek izleyiciye odaklanacak

The Ankler bilgi portalının bir raporuna göre, Sony Pictures Television “Silk: Örümcek Topluluğu” adlı dizinin 2018’de duyurulmasının ardından projeyi sıfırdan başlatma kararı aldı. Proje sadece yaratıcı direktör Angela Kang olacak, tüm diğer senaristler işten çıkarılacak ve yeni bir yaratıcı ekip tarafından değiştirilecek.

Ayrıca, şovun konseptinin değişeceği ve artık dizinin yalnızca erkek izleyicilere hitap edeceği, “Reacher” ve “Jack Ryan” gibi dizileri izleyen izleyicileri çekmeyi hedeflediği bildiriliyor. Kaynağa göre, bazı bölümler zaten hazırdı, ancak şimdi köklü bir şekilde yeniden düzenlenecekler.

Geçtiğimiz Kasım ayında, Amerikan Senaristler Birliği, grevin sona ermesine rağmen, major stüdyoların “Silk” dizisi de dahil olmak üzere birkaç dizinin gelişimini engellemeye devam etmesi üzerine Amazon’a dava açmakla tehdit etmişti.

Ayrıca, Sony’nin Örümcek Adam evreninde hazırladığı tek yan ürün değil. Dedikodulara göre, Nicolas Cage, Amazon tarafından geliştirilen “Spider-Man Noir” adlı dizinin başrolünü oynayacak.

Dizinin senarist ve yürütücü yapımcısı olarak Oren Uziel (“21 Jump Street” ve “Cloverfield Paradox”) görev yapıyor. Uziel, Phil Lord ve Chris Miller ( “Spider-Man: Into the Spider-Verse” filminin yapımcıları) ile ve “Spider-Man: No Way Home” filminin yapımcısı Amy Pascal ile birlikte dizi üzerinde çalışacak.