Sony’un PC’ye diğer portları hakkında bilgi veren ilk içeriden bilgiler alındı

Sony’un PC’ye diğer portları hakkında bilgi veren ilk içeriden bilgiler alındı

Bugün uzun zamandır beklenen PC versiyonu olan Ghost of Tsushima oyununun duyurusu yapıldı. Birden fazla içeriden oyunun duyurulacağını bugün açıklayan birkaç kişi olmuştu, ancak kullanıcılar, bunlardan ilkinin Silknigth olduğunu belirledi. Silknigth, bunu Şubat ayında duyurmuş olsa da, o zamanlar henüz çok tanınmadığı için mesajları pek dikkate alınmamıştı. Bundan sonra defalarca duyuru tarihini netleştirdi – muhtemelen diğer daha tanınmış içeriler sadece halka onun mesajlarını tekrarlıyor ve kendi mesajları gibi sunuyorlardı.

Şimdi kullanıcılar, ona şahsen diğer portlar ve Sony şirketinin projeleri hakkında bildiklerini sordular. İçeriden şunu söyledi ki, Demon’s Souls’un PC portunun kesinlikle olacağını, ancak yakın zamanda olmayacağını belirtti. Ayrıca onun bilgisine göre The Last of Us: Part II PC versiyonu çok yakında piyasaya çıkacak.

Ayrıca, bir hayranın orijinal God of War’ın remake / remasterının varlığı hakkındaki sorusuna, Sony’nin şu anda birden fazla franchise projesinde bulunduğunu ve hepsinin Santa Monica Studio tarafından yapılmadığını söyledi – muhtemelen bu, gerçekten bir yeniden yayın olacağına dair bir işaretti.

Bunun yanı sıra, içeriden, Sony’nin Bloodborne için sadece bir remasterdan daha fazlasını planladığını belirtti.