Sony’un “Spider-Man” filmi hakkındaki ilk yorumlar

Sony’un “Spider-Man” filmi hakkındaki ilk yorumlar

Los Angeles’da, Sony’nin “Örümcek Adam” evrenindeki yeni filmi “Madam Örgüsü” prömiyerini gerçekleşti. İlk izleyenler gördüklerinden hayal kırıklığına uğradı.

“’Morbius’ daha iyiydi,” — Matt Ramos.

“’Madam Örgüsü’ – beceriksiz, kötü yazılmış, dağınık ve düzensiz bir film. Orta montaj ve performans ile, iyi kamera çalışması ve ilginç bir konseptine rağmen korkunç uygulamadan kurtulamadı,” — The Hollywood Handle.

“’Madam Örgüsü’ – korkunç. Zevk almaya çalıştım ama maalesef kötü uygulama engelledi. Oyuncu kadrosu kesinlikle harika, ama performansları kesinlikle hayal kırıklığı yarattı. Sony artık bunu yapmayı bırakmalı,” — Ricardo.

“’Madam Örgüsü’ absürt bir karmaşa. Yetenekli yıldızlar, belki de gördüğüm en kötü çizgi roman filmiyle uğraştılar. Korkunç diyaloglar, beceriksiz montaj ve gülünç bir yapıyla dolu. Sahne sahne oturup şaşkına döndüm ve birileri buna ‘yeşil ışık’ verdi. Ama meme’lere değecek,” — Cris Parker.

“’Madam Örgüsü’ beklentileri aşıyor! Bazı diyaloglar korkunç, biraz sert bir ürün yerleştirme var ve muhtemelen biraz düzeltilirdi. Ancak oyuncu kadrosu gerçekten harika işlere imza atıyor, onların ‘kimyası’ çok eğlenceli, ve kostümler harika,” — K.E.V.I.N. Fenix.

Dünya prömiyeri “Madam Örgüsü” planlanan 14 Şubat 2024 tarihinde. Boxoffice Pro analistlerine göre, film, ilk hafta sonunda “Morbius”un başarısızlığının altında para toplayacak.