Sorunun biri, ‘Smuta’ sınıflarından birine benzersiz ateşli silah eklendi

Sorunun biri, ‘Smuta’ sınıflarından birine benzersiz ateşli silah eklendi

Bir haftadan az bir süre içinde, Moskova merkezli Cyberia Nova stüdyosunun cesur yerli rol yapma oyunu “Smuty” piyasaya sürülecek. Yaklaşan çıkıştan önce proje yazarları, oyunun daha önce gösterilen sınıflarından birini biraz yeniden düzenlediklerini ve topluluğun isteklerini dikkate alarak yeni bir silahın eklendiğini duyurdu. Oyuncuların isteği üzerine geliştiriciler, Strelets sınıfına yeni ve benzersiz bir silah ekledi.

Artık Strelets olarak bilinen Yura ana karakteri, Rusya’da uzun namlulu özel bir ateşli silah türü olan tabancayı kullanabilecek. Cyberia Nova’da belirtildiği gibi, bu silah, sınıfın uzun menzilli silaha ihtiyaç duyduğunu belirten oyuncuların talepleri üzerine oyuna eklendi. Tabanca, sadece Strelets seçildiğinde kullanılabilecek ve erken ateşli silah hayranlarını memnun etmesi gereken bir ateş gücüne sahip olacak.

Klasik hali nasıldı
Klasik hali nasıldı

“Smuty” oyununun dijital mağazası VK Play’de 4 Nisan’da PC için piyasaya sürülmesi bekleniyor, daha sonra oyun diğer platformlara ve platformlara ulaşabilir.