South Park Geliştiricileri: Snow Day! Hile İddiasıyla Suçlandı

South Park Geliştiricileri: Snow Day! Hile İddiasıyla Suçlandı

Reddit kullanıcıları, Güney Park: Kar Tatili! – komedi animasyon dizisine dayalı bir işbirlikçi roguelike olan oyuna eleştiri getirdi. Oyunun kalitesi o kadar düşükmüş ki oyuncular geliştiricileri dolandırıcılıkla suçladılar.

Yenilik, çoğu hayranın beklentilerini karşılayamadı: çoğu tekrarlayan sıkıcı görevlerden, öngörülebilir hikayeden, sıkıcı oynanıştan, korkunç mizahından, 3D grafiklere geçişten ve hatalardan şikayetçi oldu. Bazıları Snow Day!’in sadece animasyon dizisi hayranlarından para kazanmak için aceleyle yapıldığına karar verdi. Birkaç oyuncu, 30 dolar (şu anki Merkez Bankası döviz kuruyla 2,7 bin Ruble) karşılığında korkunç düşük bütçeli bir oyun mikro işlemlerle aldıklarından sadece aldatıldıklarını söyledi.

Güney Park: Kar Tatili! için DLC listesi

“[Güney Park: Kar Tatili!] açıklamasını gördüğümde, bu oyunun sadece para kazanmak için yapıldığını hemen anladım… <…> Gördüğüm gibi Snow Day! kesinlikle sıkıcı görünüyor ve oynamak ilginç değil. Bu oyunu oluşturmak için hiç çaba sarfetmiş gibi görünmüyorlar.” – werpu.
“Fragmanı izlediğimde Snow Day! hakkında aynı sonuca varmak için yeterliydi: çok sıkıcı görünüyor ve oynaması kesinlikle ilginç değil. Görünüşe göre geliştiriciler bu oyunu yaparken hiç çaba harcamadılar.” – lewddogs.
“Bu Güney Park oyunu değil. Korkunç bir stüdyo cüretkâr, ucuz bir boku yarattı ve ardından onu satmaya çalışmak için bir pazarlama şirketi kiraladılar. Sadece ona Güney Park etiketini yapıştırdılar, hayranları ikna etmek için. Bu korkunç, kendimi aldatılmış ve soyulmuş hissediyorum.” – Apprehensive_Meat267.
“Bu garip bir oyun. Geliştiricilerin [Not: Question stüdyosu] daha önce sadece iki yayını vardı ve bunlar tamamen Snow Day! gibi değildi. Yazarlar zaten $25’e mevsimsel geçiş hakkı satıyorlar ve o, yumuşakça söylemek gerekirse, biraz sahte. Kozmetik öğeler, iki silah ve bir oyun modu. Belki silahlar üçtür ama eyalete çıkacak olan bıçaklar maddesi, Eylül ayında çıkacak gibi geliyor. Bu, özellikle çok fazla çaba harcamadan “Güney Park” oyun servisi oluşturma girişimi gibi görünüyor.” – Paladynne.

Güney Park: Kar Tatili! 26 Mart 2024’te PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch platformları için piyasaya sürüldü. Yeni oyunu eleştiren gazeteciler – Metacritic’te 100 üzerinden sadece 61 ortalama puan aldı.