Söylenti: “Horizon: Zero Dawn” Filminde Başrolü “Stranger Things” Yıldızı Oynayabilir

Söylenti: “Horizon: Zero Dawn” Filminde Başrolü “Stranger Things” Yıldızı Oynayabilir

2022 yılında Sony şirketi, en popüler oyun franchise’larının bir dizi film uyarlamasını duyurdu. Yarış serisi Gran Turismo, God of War ve Horizon Zero Dawn’nun film uyarlamaları yapılacaktı, ancak şirketin planları sadece ilk uyarlamayı gerçekleştirmek için iki yıl içinde başardı. Diğerleri üzerinde çalışmalar hala devam ediyor ve bir içeriden gelen bilgilere göre, Horizon: Zero Dawn uyarlamasının başrol oyuncusunu yakın zamanda bulduğu bildirildi.

Uzman sızıntı yazarı, film ve televizyon üzerine uzmanlaşmış, Horizon: Zero Dawn’un dizi yapımı durumu hakkında bilgi paylaştı. Verilerine göre, şovun çekimlere hazırlanması neredeyse tamamlandı. Senaryo ve dekorasyonlar geçen yıl hazırdı. Şu anda yaratıcılar, başroller için oyuncu kadrosunu belirlemekte, ve yakın zamanda hikayedeki başrol oyuncusunu belirlemeyi başardılar.

Kaynak doğruysa, Horizon: Zero Dawn uyarlamasındaki Aloy rolü, “Stranger Things”den Sadie Sink’e verildi. Proje yapımcıları, onunla sözleşme imzaladılar ve dizi üretimi plana göre ilerlerse, yazın onun katılımını resmi olarak duyuracaklar.