Söylenti: Suicide Squad: Kill the Justice League’in 5. Sezonu Muhtemelen Son Olacak

Söylenti: Suicide Squad: Kill the Justice League’in 5. Sezonu Muhtemelen Son Olacak

Suicide Squad: Kill the Justice League, bu yılın en kötü karşılanan oyunlarından biri haline geldi ve WB Games yayıncısının açıklamasına göre ticari performansına da yansıdı. Oyunun ilk sezonunun yakın zamanda çıkması, ilgiyi canlandırmak için pek bir şey yapmadı ve önemli sorunlar nedeniyle geniş yankı uyandırdı, görünüşe göre WB Games ve Rocksteady Studios oyunun finaline doğru ilerliyorlar.

Bunu bildiren Miller Ross, kendisine bilgi veren kaynaklara göre, Suicide Squad: Kill the Justice League için beşinci sezonun “muhtemelen” son olacağını öne sürüyor. Muhtemelen yeni çıkan ilk sezon, satışları canlandırmakta çok etkili olmadığı için böyle bir karar alındı.

Ross, oyunun beşinci sezonunun ne zaman çıkacağını belirtmedi, ancak bir içerden insanın iddia ettiği gibi dördüncü sezon gelecek yılın Ocak ayında başlarsa, beşinci sezonun muhtemelen Nisan ayında başlayacağını ve bu da oyunun final sezonunun çıkışından sonra bir yılın biraz üzerinde destek alacağı anlamına geliyor.

Gerçekten de her şeyin böyle olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı – sonuçta, oyunun yaşam döngüsünün oldukça erken bir aşamasındayız. Ancak, açık dünya nişancı oyununun şimdiye kadar nasıl performans gösterdiğine bakılırsa, tüm işaretler pek parlak bir sona işaret etmiyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League zaten PS5, Xbox Series X/S ve PC’de mevcut.